x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile feminine de care bărbații se îndrăgostesc imediat! Femeile FATALE care subjugă orice partner

Zodiile feminine de care bărbații se îndrăgostesc imediat! Femeile FATALE care subjugă orice partner

13 Feb 2022   •   16:06
Zodiile feminine de care bărbații se îndrăgostesc imediat! Femeile FATALE care subjugă orice partner
Sursa foto: dolgachov/Getty Images/iStockphoto

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de femei care sunt cele mai râvnite de bărbați. Tu ești pe listă?

Femeia TAUR: urăște complicațiile

Aceste femei sunt cu întotdeauna cu picioarele pe pământ și sunt, de asemenea, foarte raționale. Pe aceste femei nu le poți duce cu zăhărelul niciodată și dese ori, bărbații se simt intimidați de istețimea și sinceritatea lor tăioasă.

Femeile taur sunt foarte apreciate de bărbați pentru că au un simț al umorului ieșit din comun , sunt răbdătoare și sociabile. aceste femei amestecă rare ori distracția cu obligațiile pentru că sunt și foarte responsabile.

Femeia RAC: adoră să fie curtată

Viața femeilor rac nu poate fi niciodată plictisitoare pentru că au o imaginație extrem de bogată. Aceste femei au și o intuiție foarte dezvoltată care le avertizează de cele mai multe ori în privința relațiilor care nu sunt de bun augur.

Aceste femei iubesc din toată inima și ar face orice pentru partenerul lor. Acestor femei le place să fie curtate și nu le este ușor să se deschidă în fața oamenilor pentru că devin vulnerabili și oamenii profită de cele mai multe ori.

Femeia FECIOARĂ: adepta relațiilor serioase

Femeile fecioară sunt apreciate pentru atenția la detalii și pentru dragostea lor pentru ordine și disciplină. Aceste femei sunt modeste, dar tind să critice foarte mult. Totuși, atunci când se îndrăgostesc, se implică trup și suflet.

Aceste native sunt adeptele relațiilor serioase și de lungă durată și nici un bărbat nu le poate rezista atunci când își pun în joc armele seducției.

Fecioarele nu cred în destin și preferă să facă ele primul pas dacă este necesar, sunt sigure pe ele și de aceea obțin mereu ce își doresc.

Femeia SCORPION: „drogul” bărbaților

Aceste femei sunt foarte puternice și sunt persoane hotărâte. Misterioase și rafinate, aceste femei știu exact cum să aducă bărbații la picioarele lor și cum să îi ademenească fără ca aceștia să-și dea seama că „veninul” lor poate provoca dependență.

Se știe despre aceste femei că sunt unele dintre cele mai pasionale femei din zodiac și au un erotism puternic.

În intimitate sunt foarte inventive, iar norocosul care ajunge la inima unei femei scorpion se va bucura de un tratament regal de fiecare dată.

×
Subiecte în articol: horoscop