x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Apple cheamă în service unele laptopuri MacBook Pro

Apple cheamă în service unele laptopuri MacBook Pro

21 Iun 2019   •   14:54
Apple cheamă în service unele laptopuri MacBook Pro

Apple cheamă în service unele laptopuri MacBook Pro mai vechi din cauza riscurilor asociate cu bateriile acestora, relatează vineri Press Association.

Anunţul gigantului tehnologic vizează un număr limitat de dispozitive MacBook Pro cu ecran de 15', de generaţie mai veche, vândute în perioada septembrie 2015 - februarie 2017.

Apple a confirmat că laptopurile chemate în service au în componenţa lor o baterie care ''se poate supraîncălzi şi poate prezenta un risc pentru siguranţă''.

Compania a solicitat persoanelor deţinătoare ale dispozitivelor afectate să nu le mai utilizeze precizând totodată că restul modelelor MacBook Pro nu sunt afectate de această problemă.

''Pentru a confirma modelul deţinut, alegeţi 'About This Mac' (Despre acest Mac) din meniul Apple din colţul stânga sus al ecranului'', a indicat compania.

''În cazul în care deţineţi 'MacBook Pro (Retina, 15', Mid 2015)' introduceţi numărul de serie în pagina programului pentru a afla dacă este eligibil pentru o înlocuire a bateriei'', a precizat Apple care a confirmat că, în acest caz, operaţiunea de înlocuire a bateriei este gratuită.

Linia Mac a Apple rămâne o parte esenţială a afacerii companiei - potrivit celor mai recente rezultate financiare trimestriale, computerele Mac au adus venituri de 5,5 miliarde de dolari.

În luna aprilie, gigantul tehnologic a chemat în service unele tipuri de adaptoare pentru priză după ce s-a descoperit că acestea se pot rupe şi pot provoca şocuri electrice la momentul atingerii, notează Press Association.

AGERPRES

×