x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech În curând, vom scăpă de invitațiile la jocuri de pe Facebook

În curând, vom scăpă de invitațiile la jocuri de pe Facebook

29 Oct 2015   •   10:50
În curând, vom scăpă de invitațiile la jocuri de pe Facebook

Pentru că este imposibil să nu fi primit o multitudine de invitații la jocuri de pe Facebook, gigantul american și-a propus să vă scape de o sursă importantă de stres, scrie playtech.ro.

Majoritatea jocurilor de pe Facebok sunt gratuite, în cea mai mare parte. În același timp, aproape toate funcționează pe un mecanism foarte simplu, fie obligă utilizatorii la achiziții in-app, fie îi obligă pe aceștia să-și streseze prietenii cu invitații, sperând să obțină avantaje virtuale in-game. Sistemul, în mare parte, este defectuos, deoarece prea puțini își mai fac fac timp astăzi de promovat titluri.

Din fericire, oficialii Facebook au conștientizat gravitatea situației manifestată prin invitații la jocuri. Cum noi ne-am săturat să le dezactivăm, pentru fiecare joc în parte, într-un interviu acordat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri desfășurată zilele trecute în India, CEO-ul Mark Zuckerberg a afirmat că nu va mai fi nevoie de respectivul gest. Toate invitațiile la jocuri vor dispărea din notificări în bloc.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: facebook jocuri