x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste „SFÂRȘITUL LUMII” a început ACUM 70 de ANI. Află ce lucru ÎNFRICOȘĂTOR s-a întâmplat atunci

„SFÂRȘITUL LUMII” a început ACUM 70 de ANI. Află ce lucru ÎNFRICOȘĂTOR s-a întâmplat atunci

17 Iul 2015   •   22:28
„SFÂRȘITUL LUMII” a început ACUM 70 de ANI. Află ce lucru ÎNFRICOȘĂTOR s-a întâmplat atunci

 Acum șaptezeci de ani, pe 16 iulie 1945, ordinea firii se zguduia din temelii când oamenii de știință au văzut cu ochii lor... „Sfârșitul Lumii”. Și nu era vorba despre vreo predicție nostradamică pe cale să se adeverească, ci despre o întâmplare care i-a luat prin surprindere pe toți cei de față, deși ei și alți 150.000 de oameni de știință americani lucraseră necontenit timp de câțiva ani pentru ca acel lucru să se întâmple.

Unul dintre oamenii de știință care au asistat la acel moment crucial din istoria omenirii, purtând numele de cod „Trinity”, a fost primul care l-a numit așa: „Sfârșitul Lumii”, și a lăsat ca moștenire urmașilor săi amintirea uluitoare a priveliștii la care asistase la marginea deșertului american New Mexico, într-un loc în care nici păsările cerului nu aveau puterea să ajungă. De acolo, în ziua de 16 iulie 1945, se trimisese un mesaj radio codat la Washington, un mesaj care spunea: ”rezultatele par satisfăcătoare și deja au depășit așteptările”.

Citește și
Acum 300 de ani, a zugrăvit NAVE EXTRATERESTRE și SFINȚI CU COSTUM DE ASTRONAUT în fresca unei biserici.

Câți dintre cei care fuseseră de față își vor fi dat seama atunci că deschiseseră o cutie a Pandorei și nu baierele unei traiste cu miracolo? Câți dintre ei vor fi văzut adevărata grozăvie care creștea - între pământ și cer - și avea să schimbe definitiv fața lumii, viața planetei, relațiile între state și destinul multor oameni.

Omul acela de știință privise, în deșertul New Mexico, direct în față, așa cum a spus: „Sfârșitul Lumii”. Care a început acum exact 70 de ani!

Citește întreaga poveste pe ANTENA SATELOR.




×