x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Cezar El-Nazli, de la Colegiul Național Iași, câștigător al concursului Google Code-In 2012

Cezar El-Nazli, de la Colegiul Național Iași, câștigător al concursului Google Code-In 2012

05 Feb 2013   •   17:27
Cezar El-Nazli, de la Colegiul Național Iași, câștigător al concursului Google Code-In 2012
Cezar El-Nazli, 17 ani. elev al Colegiului National Iasi, este unul dintre cei 20 de castigatori ai concursului Google Code-In 2012. Aflata la a treia editie, Google Code-In este o competitie organizata de Google, care se adreseaza elevilor cu varste între 13 si 17 ani, pasionati de programare si computer science.
In cele șapte săptămâni ale competiției, cei 334 de elevi participanti din 36 de țări au trebuit sa rezolve 1925 de diferite teme si sarcini propuse de organizatiile open source, castigand astfel puncte si concurand pentru premiul final: o vizită de patru nopți la sediul central al Google din Mountain View, răstimp în care le vor fi decernate premiile, vor vizita orașul San Francisco și se vor întâlni cu „precursorii” lor - inginerii Google. Saptamana aceasta au fost anuntati cei 20 de castigatori ai competitiei, care vor merge la sediul Google. Cei 20 au rezolvat 576 de teme anunță Google Open Source.
Vecinii bulgari vor avea doi tineri reprezentant la Mountain View. Din SUA și India au fost aleși câte patru câtigători ai Google Code-In 2012, alte țări reprezentate fiind Argentina, Australia, Canada, China, Irlanda, Polonia, Ucraina și Uruguay.

×
Subiecte în articol: google code-in 2012 cezar el-nazli