x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Achiziţiile din Nokia Store, pe factura de mobil

Achiziţiile din Nokia Store, pe factura de mobil

de Alexandru Radescu    |    23 Sep 2011   •   13:02

Posesorii de terminale Nokia din Romania au de astazi posibilitatea de plata pentru continutul din Nokia Store (www.store.ovi.com) prin intermediul cartelei preplatite sau al facturii lunare. Serviciul va fi facturat ca parte din factura lunara de la operatorii de telefonie mobila sau dedus din contul preplatit.

“Pana acum, singura modalitate de plata pentru continutul din Nokia Store era prin intermediul cardului de credit. Acest lucru a impiedicat o parte din consumatori sa achizitioneze continut, acestia neavand acces la un card de credit', a declarat azi Razvan Petrescu, Country Manager, Nokia Romania.

Procesul este unul simplu: utilizatorul selecteaza continutul pe care doreste sa il achizitioneze din Nokia Store prin factura telefonica iar achizitia este confirmata in mod automat prin SMS. Achizitionarea incepe din momentul in care se primeste confirmarea prin SMS.

Utilizatorii vor putea cumpara continut din Nokia Store prin intermediul facturii telefonice sau direct din contul preplatit, de pe toate terminalele Nokia compatibile cu Nokia Store, preturile incepand de la 0,87 euro.

×