x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Actualizare de hărţi Mio, fără costuri suplimentare

Actualizare de hărţi Mio, fără costuri suplimentare

de Alexandru Radescu    |    28 Oct 2011   •   13:17
Actualizare de hărţi Mio, fără costuri suplimentare

Mio a lansat “Lifetime Map Updates', un serviciu suplimentar de actualizare a hartilor pe toata durata de functionare a GPS-ului Mio achizitionat. Dupa achizitionarea produsului cu acest serviciu preinstalat, actualizarile de harti nu genereaza costuri suplimentare. Tot ce trebuie sa faca un utilizator este sa inregistreze dispozitivul si va primi cele mai recente actualizari ale hartilor de patru ori pe an, pe toata durata de functionare a GPS-ului.

Modelele care beneficiaza de acest serviciu sunt Mio Spirit 680, Mio Spirit 685 si Mio Spirit 687, toate avand instalata harta Full Europa, preturile dispozitivelor variind intre 500 sI 870 de lei.

In plus, informarile transmise de comunitatea de utilizatori Mio sunt de asemenea luate in considerare ca surse aditonale, astfel incat Mio sa livreze cele mai precise harti. Informarile primite de la utilizatorii de GPS-uri Mio sunt validate si ulterior adaugate hartilor, fiind utile mai ales pentru localitatile dispersate sau pentru zonele rurale, mai putin acoperite de alte surse de furnizare a datelor.

Pentru a beneficia de serviciul cu valoare adaugata Mio Lifetime Map, utilizatorii Mio trebuie sa isi inregistreze dispozitivul in cel mult 30 de zile de la data achizitionarii pe site-ul mio.com/lifetimemaps. Ulterior vor primi o cheie de activare si instructiuni pentru urmatorii pasi care trebuie urmati. Serviciul este activ pe toata durata de functionare a dispozitivului sau pentru perioada in care Mio ofera suport pentru un produs.

Acest serviciu va fi oferit cumparaorilor de echipamente Mio incepand din luna noiembrie.

×