x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Actualizări gratuite, pe viaţă, la hărţile GPS-urilor Spirit

Actualizări gratuite, pe viaţă, la hărţile GPS-urilor Spirit

de Alexandru Radescu    |    25 Iun 2014   •   13:23
 Actualizări gratuite, pe viaţă, la hărţile GPS-urilor Spirit

Mio Technology a lansat şi pe piaţa din România noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit, care include şapte modele: Mio Spirit 4900 LM, 4950 LM, 4970 LM (ecran cu diagonală de 11 cm / 4,3 inci), alături de 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, 6970 LM şi 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci). Preţurile noilor modele încep de la 399 lei.

Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuită a hărţilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienţilor să beneficieze de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viaţă a GPS-urilor.

Vârfurile de gamă, modelele Mio Spirit 4970 LM şi 6970 LM permit apelarea în mod hands-free, fiind echipate cu bluetooth, astfel încât navigatorul să poată fi utilizat ca înlocuitor pentru car-kit şi oferă informaţii în timp real despre blocajele în trafic, prin utilizarea celei mai noi tehnologii de monitorizare a traficului – TMC (acolo unde este implementat serviciul).

De asemenea, zoate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de funcţia de "Asistenţă la parcare", GPS-urile afişând automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinaţiei. În plus, toate GPS-urile Spirit 2014 oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D, ghidare în tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

 

 

 

 

×