x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Afla ultimele stiri pe net

Afla ultimele stiri pe net

de Iulian Gorodinschi    |    16 Noi 2006   •   00:00
Afla ultimele stiri pe net

Internetul se poate dovedi o sursa incredibila de stiri. Din pacate, de foarte multe ori, informatiile publicate nu sunt credibile. Prin urmare, daca vrei sa afli informatii pe care sa te poti baza, trebuie sa selectezi cu atentie sursele. Adica sa-ti iei stirile de pe site-uri serioase.

INTERNET

Internetul se poate dovedi o sursa incredibila de stiri. Din pacate, de foarte multe ori, informatiile publicate nu sunt credibile. Prin urmare, daca vrei sa afli informatii pe care sa te poti baza, trebuie sa selectezi cu atentie sursele. Adica sa-ti iei stirile de pe site-uri serioase.

www.rottentomatoes.com


La aceasta adresa veti gasi trimiteri la review-uri de presa pentru filme, jocuri si stiri din lumea filmului si despre celebritati. Puteti folosi motorul de cautare pentru a cauta cronici de film realizate de critici ai publicatiilor din toata lumea. Aveti la dispozitie si o baza de date cu detalii despre cele mai recente aparitii cinematografice si cu filmele in curs de realizare. In sectiunea dedicata jocurilor, gasiti stiri si review-uri despre toate productiile, in functie de platforma pe care ruleaza sau de gen.

www.creditimobiliar.ro


Pentru persoanele care doresc consiliere in vederea contractarii unui credit imobiliar, acest portal este o buna alegere. Site-ul pune la dispozitie stiri, articole, intrebari si un forum, toate legate de domeniul bancar si mai ales de creditele pentru achizitionarea de locuinte. Puteti consulta conditiile tuturor creditelor imobiliare si ipotecare oferite de bancile din Romania. Aveti la dispozitie si o lista de instrumente de calcul, pentru a putea afla ce suma puteti imprumuta pe baza venitului actual si puteti simula un credit la orice banca.

forums.rgc.ro


Pasionatii de chitara in principal, dar si de alte instrumente au de doi ani un forum dedicat lor. RGC (Romanian Guitarist Community) are sectiuni despre teorie muzicala, echipament pentru instrumente sau audio, anunturi despre concerte si mica publicitate si discutii diverse. Fiecare utilizator isi poate posta aici inregistrarile proprii, pentru a cere sfaturi sau pentru a asculta comentariile celorlalti. Site-ul, aparut din dorinta catorva entuziasti, numara la data scrierii acestui articol 2.680 de utilizatori inregistrati.

www.jucaushii.ro


Dupa cum va puteti da seama din URL, site-ul contine stiri, review-uri si download-uri din lumea jocurilor pe PC si celelalte platforme. Pe langa stiri despre jocuri mai puteti gasi informatii in sectiunile Fun&Entertainment si Science&Technology. Partea rezervata jocurilor contine imagini, stiri, chaturi, wallpaperuri, download-uri, articole din presa, review-uri, mini-jocuri si relatari sau editoriale scrise de autorii site-ului. Pentru cei care au o zi plictisitoare la birou, recomandam sectiunea Minigames.

www.ziare.com


Portalul Ziare.com este o revista virtuala a presei, cu stiri de ultima ora, informatii utilitare (meteo, curs valutar, horoscop) si o baza imensa de publicatii catre site-ul carora va puteti indrepta printr-un click de mouse. Puteti alege din baza de date ziarele sau revistele favorite pentru a le adauga in lista "Ziarele mele", ele fiind astfel accesibile fara a mai cauta printre sutele de publicatii indexate. Articolele de pe pagina sunt realizate de autorii Ziare.com sau extrase partial din alte publicatii.

×
Subiecte în articol: puteţi stiri