x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Antivirus BitDefender, versiunea gratuită

Antivirus BitDefender, versiunea gratuită

de Alexandru Radescu    |    16 Noi 2011   •   14:24
Antivirus BitDefender, versiunea gratuită

Dupa cateva saptamani de testare publica pentru “Proiect Gonzales' (varianta beta) BitDefender va lansa in decembrie versiunea oficiala a solutiei Antivirus “Free Edition'.

Bitdefender Antivirus Free Edition va putea fi descarcat de pe site-ul producatorului si se va actualiza periodic in functie de evolutia bazei de date a mostrelor de malware.

Versiunea gratuita va functiona autonom, fara sa incarce utilizatorul cu mesaje inutile si fara sa aiba nevoie de confirmari, luand de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului.

'Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evita verificarea repetata a fisierelor curate, reducand astfel la minim amprenta produsului in sistem', a declarat Alexandru Balan, Sr. Product Manager la Bitdefender.

Bitdefender Antivirus Free Edition va fi disponibil doar pentru clientii din Romania.

In prima parte a lunii septembrie, BitDefender a lansat suita de aplicatii de securitate Total Security 2012 iar pe 21 septembrie a lansat 'Proiect Gonzales' care devine astfel Antivirus Free Edition.

×