x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Arta de a freca menta online

Arta de a freca menta online

de Iulian Gorodinschi    |    18 Mai 2006   •   00:00
Arta de a freca menta online
INTERNET > ADRESE UTILE
Mai mult ca sigur stiti oameni care se straduiesc sa transforme frecatul mentei Intr-o arta. Sunt amatori. Daca vreti sa cunoasteti profesionistii, treceTi pe la www.mintrubbing.org, E locul lor de intalnire. Si pentru ca exista foarte multe metode de frecat menta, sa incepem cu jocurile online

 

WWW.EJOCURI.RO


Primul site vizitat este www.ejocuri.ro, un nou site romanesc de jocuri online. Grupate pe categorii (Puzzle, Sport, Shoot’em Up, Actiune si aventura, Carti si tabla si jocuri downloadabile), jocurile atrag prin titluri si tematici amuzante ("Panica la Cornu", "Manelowar", "Manole"), precum si prin referiri la personaje reale (jucatori de fotbal ale echipelor romanesti in jocul Divizia A, politicieni, cantareti). Jocurile pot fi jucate direct din browser, putand fi necesara instalarea unui plugin (Shockwave sau Flash Player). Veti trece astfel cu siguranta mai usor peste o zi plina de plictiseala la serviciu.

 

WWW.MEEBO.COM


Trecem de la jocuri la o alta activitate distractiva, chatul prin programe de tip instant messaging. Accesand www.meebo.com va puteti conecta la patru dintre cele mai populare programe de chat: AIM, Yahoo Messenger, Gtalk si MSN messenger. Avantajul oferit consta in faptul ca nu mai este nevoie sa descarcati si sa instalati fiecare client de instant messaging in parte, putand astfel sa vorbiti cu prietenii chiar de pe un calculator unde nu exista instalate softurile necesare. Meebo ofera o conexiune stabila si o interfata atractiva, fiind superior variantelor web Yahoo Messenger si MSN.

 

WWW.IMDB.COM


Internet Movie Database sau IMDb este pagina preferata a cinefililor si amatorilor de filme in general. Site-ul numara 35 de milioane de vizitatori lunar si reprezinta cea mai mare baza de date despre filme disponibila online. Puteti urmari cele mai recente aparitii pe marele ecran sau DVD, filmele care urmeaza sa apara in viitorul apropiat sau stirile din lumea cinematografiei.
Daca doriti sa cautati un anumit titlu sau actor in baza de date, o puteti face folosind optiunea Search si alegand una din categorii.

 

WWW.THEREGISTER.CO.UK


Pentru ultimele stiri din domeniul IT&C, intr-un format agreabil, prietenos si de multe ori amuzant, accesati adresa www.theregister.co.uk. Puteti alege articole din categoriile Enterprise, Software, Hardware, Internet, Telecom, Mobile, Security, Management si Science.
Articolele se incadreaza de obicei in formatul stire sau review, fiind clasificate pe subcategorii ale principalelor domenii enumerate mai sus. Testele sunt foarte detaliate.

 

HTTP://WWW.BADORGOOD.COM/


Sunteti pasionat de fotografie? Doriti sa vizualizati si sa comentati fotografii si sa impartiti opinii si tehnici? Bad or good este pagina unde va puteti expune propriile fotografii sau comenta reusitele celorlalti participanti, de la incepatori pana la profesionisti.
Fotografiile sunt grupate pe categorii sau teme, alaturi de stiri si articole. Oricine poate posta o fotografie sau comenta pe marginea uneia expuse de alt membru. Site-ul va mai ofera si o parte de reviewuri ale aparatelor foto.

×