x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canal 3D în grila UPC

Canal 3D în grila UPC

de Alexandru Radescu    |    15 Sep 2011   •   17:38

De maine, clientii UPC pot avea in grila un canal 3D care va emite non-stop filme, emisiuni sportive, documentare si muzica in format tridimensional ( High TV).

Din 16 septembrie, clientii operatorului pot accesa noile pachete 3Play si 2Play cu servicii specifice televiziunii digitale si de acces la Internet.

Pachetele 3Play Total si Suprem includ Internet Fiber Power - cu viteze de pana la 120Mbps si Wi-Fi, televiziune digitala cu peste 100 de canale si telefonie fixa cu pana la 100 de minute incluse catre orice retea fixa sau mobila. In plus, clientii au la dispozitie extra optiuni atasate pachetului ales, precum HD-3D, DVR sau DVR HD-3D.

Oferta de toamna a UPC se diferentiaza in functie de distributia serviciului de Internet Fiber Power de 60 Mbps si 120 Mbps. Astfel, pentru Bucuresti, Bacau, Buzau, Constanta, Braila, Galati, Roman, Focsani, Timosoara, Deva, Curtea de Arges, Ploiesti, Cluj Napoca si Iasi pachetele UPC variaza intre 53 si 89 lei, la care se adauga tarifele pentru extraoptiuni.

Pentru restul oraselor, noile pachete ale operatorului au tarife cuprinse intre 53 si 89 lei, la care se adauga tarifele pentru extraoptiuni, dar viteza de acces la Internet nu depaseste 20 Mbps.

UPC a transmis in acest an turneul Roland Garros in format 3D, prin Eurosport 3D (( 22 mai – 5 iunie).

Pentru a vizualiza continut 3D, clientii au nevoie de un televizor HD TV 3D compatibil.

×
Subiecte în articol: upc 3d canal 3d