x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ce aduce nou Blackberry 10.2

Ce aduce nou Blackberry 10.2

de Alexandru Radescu    |    03 Iul 2013   •   21:02
 Ce aduce nou Blackberry 10.2

Au trecut mai bine de cinci luni de la lansarea noului sistem de operare Blackberry 10 iar firma canadiană se pregăteşte de o actualizare cu câteva funcţii interesate şi utile. De altfel, o parte din noutăţi fuseseră anunţate încă din luna mai, într-o prezentare oficială.

Ca şi pe la alte case, înainte de un up-date oficial s-au scurs pe internet o serie de capturi foto cu noutăţile versiunii 10.2 (gsmarena.com).

Se remarcă în primul rând prezenta tehnologiei Wi-Fi direct, ceea ce facilitatează comunicarea wireless între echipamente fără a mai fi nevoie de un router.

De asemenea, utilizatorii de terminale BB vor putea răspunde la un mesaj direct din fereastra de notificari.

Nu lipsesc noutăţile pe partea alarme, reminder, dar şi opţiuni noi în App Manager.

Săptămâna trecută, Blackberry şi-a prezentat rezultatele finaciare pe trimestrul încheiat la 1 iunie. Compania a anunţat pierderi de 84 milioane de dolari, în condiţiiel în care veniturile au fost de 3,1 miliarde dolari, un plus de 15% faţă de trimestrul anterior şi cu 9% mai mari decât trimestrul similar din 2012.

Şi livrările de terminale au fost în creştere de la un trimestru la altul: 6,8 milioane faţă de 6 milioane unităţi în perioada ianuarie-martie.

×