x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ce au adus nou cei de la Apple cu iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X

Ce au adus nou cei de la Apple cu iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X

13 Sep 2017   •   13:30
Ce au adus nou cei de la Apple cu iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X

Noul iPhone X, care ar trebui să se pronunţe “ten” şi nu “x”, este varianta premium lansată de Apple, ieri, pentru a marca aniversarea de 10 ani de la lansarea primului iPhone. Noul iPhone vine cu îmbunătăţiri atât la nivel de aspect, cât şi la nivel de funcţionalitate, după cum menţionează CNET.

iPhone X vine cu un ecran de 5.8 inch OLED, care nu este doar mai mare comparativ cu celelalte iPhone-uri, dar foloseşte şi o tehnologie diferită, care va face culorile mai aprinse. De asemenea, este primul telefon care vine fără butonul “Home”, devenit popular de la primul iPhone. iPhone X va avea tehnologie pentru recunoaştere facială, ca un nou mod prin care îţi poţi securiza telefonul. În plus, iPhone X este singurul telefon de la Apple care are stabilizator de imagine pentru ambele camere.

Odată cu lansarea noului iPhone X, au fost lansate şi variantele mai tradiţionale de iPhone: iPhone 8 şi iPhone 8 Plus. Pentru variantele tradiţionale, însă, nu vei obţine ecranul de 5.8 inch OLED sau sistemul de recunoaştere facială.

În orice caz, deşi iPhone X este mai bogat în ceea ce priveşte îmbunătăţirile, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vin, de asemenea, cu noi caracteristici, precum: încărcare wireless şi un nou software, IOS 11. În plus, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus au un preţ mai mic, comparativ cu varianta premium. Astfel, iPhone 8 poate fi cumpărat la preţul de 699 de dolari, iPhone 8 Plus la preţul de 799 de dolari, iar iPhone X are un preţ de pornire de 999 de dolari.

 

×