x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ceasul-celular în ofertă la Orange

Ceasul-celular în ofertă la Orange

de Alexandru Radescu    |    11 Aug 2009   •   00:00
Ceasul-celular în ofertă la Orange

LG GD910, un ceas de mână care funcţionează şi în reţea HSDPA (7.2Mbs) este disponibil în reţeaua Orange România, la preţuri cuprinse între 450 şi 850 de euro.



Cu un ecran de 1.43 inci (3.63cm), LG WatchPhone vine cu funcţia de recunoaştere a vocii, permite efectuarea directă a apelurilor, căutarea în contacte şi agendă, redare de text după voce (Text to Speech) şi acces rapid la funcţiile principale.

Cântăreste 84 de grame, nu are card de memorie, dar este echipat cu cameră foto VGA (640x480 pixeli).  Telefonul-ceas dispune de interfaţa intuitivă Flash UI, care a fost optimizată pentru a fi utilizată pe un ecran de dimensiuni reduse, fiind adăugate funcţii suplimentare precum deplasarea în meniu printr-o simplă atingere. Cele trei butoane poziţionate lateral susţin funcţiile tactile ale ecranului şi permit accesul la unele funcţii folosite mai rar.

Alte funcţii suplimentare ale telefonului-ceas LG sunt: hardware rezistent la apă, Bluetooth, MP3, cronometru şi microfon. Nu are radio iar timpul de vorbire este de două ore.

Preţul gadget-ului este de 849 euro cu TVA (fără abonament) si 449 euro cu TVA la abonament, 20 euro pe 2 ani.


×
Subiecte în articol: ceas-celular lg gd910