x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget CES 2014. Pentru filmări "foarte speciale": Mini X

CES 2014. Pentru filmări "foarte speciale": Mini X

de Alexandru Radescu    |    07 Ian 2014   •   22:28
CES 2014. Pentru filmări "foarte speciale": Mini X

Canon şi-a adus la târgul din Las Vegas arsenalul foto-video de început de an, remarcându-se în noianul de produse un nou model din seria de camere video de mici dimensiuni, Legria Mini X.

Compact și ușor de purtat în buzunar, echipamentul este construit dintr-o combinație  interesantă de lentile ultra-wide-angle f/2.8 170 grade, ecran tactil LCD de 6.8cm (2.7 inci ) în unghi variabil și un stativ special pentru susținere. Mini X este compatibil cu formate de înregistrare de tip AVCHD (1080/50i) și MP4 (1080/25p), fiind construit pe baza platformei de procesare DIGIC DV4, iar senzorul CMOS 1/2.3 garantează înregistrări video de calitate realistă.

Un senzor incorporat de Wi-Fi simplifică partajarea de material video pe un număr variat de dispozitive (compatibile) sau wireless pe rețele sociale. De asemenea, dacă folosești un smartphone sau o tabletă, aplicația CameraAccess Plus permite controlul la distanță al camerei și monitorizarea în timp real a înregistrărilor prin conectarea aparatului la o reţea, via router wireless.

Modelul permite filmări de tipul Time Lapse Recording (cu intervale reglabile de la 5 secunde la 10 minute), dar şi setări Fast Motion și Slow Motion Capture.

Microfonul stereo este încorporat, structura sa compusă în interior din două straturi de pânză și burete reducând zgomotul de fundal și interferențele.

Expozţia de electronice din Las Vegas (Consumer Electronics Show) se desfăşoară în perioada 7-10 ianuarie.

×