x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum a schimbat iPhone 13 standardele de securitate și cât de importantă a devenit protecția datelor pentru utilizatori?

Cum a schimbat iPhone 13 standardele de securitate și cât de importantă a devenit protecția datelor pentru utilizatori?

28 Iul 2022   •   16:06
Cum a schimbat iPhone 13 standardele de securitate și cât de importantă a devenit protecția datelor pentru utilizatori?

Tu știi cât de protejate sunt datele tale? Discuțiile despre securitate sau informațiile despre protecția datelor și fișierelor personale au dezvoltat o răspândire acerbă în ultimii ani, iar acest trend nu se oprește prea curând. Securitatea în zona digitală este crucială, atât pentru persoanele publice, cât și pentru cetățeni și sfera privată, dacă ne raportăm la îndemnul US National Security Agency de a lua cu toții măsuri ce au în vedere securitatea digitală și protecția informațiilor confidențiale, iar iPhone 13 este doar un smartphone care a ajuns să dea tonul unor schimbări decisive în această direcție.

Siguranța este la fel de importantă și în mediul digital, datele tale au nevoie de o protecție sporită

 

iPhone 13 nu a îmbogățit piața de telefonie mobilă doar cu un smartphone performant, cu o eficiență maximizată și o durabilitate sporită, ci a adus în fața utilizatorilor importanța unui sistem de securitate optimizat. Întreaga generație iPhone 13 a primit misiunea de a răspunde unei nevoi actuale de o importanță majoră, siguranța în mediul digital. iPhone 13 este conceput pentru a oferi o protecție sporită, integrând funcționalități bazate pe menținerea datelor confidențiale în siguranță și securizarea fișierelor personale. Protecția intimității și securizarea datelor cu caracter personal sunt decisive, IPhone 13 a știut cum să inoveze o zonă atât de importantă, iar Altex.ro ți-l aduce mai aproape, la un preț mai bun, ca tu să te bucuri de toate funcționalitățile unui smartphone performant și de o securitate digitală optimizată. 

 

 

Transformările digitale care au succedat perioada pandemiei au creat noi provocări pentru siguranța mediului digital, iar atacurile cibernetice continuă să fie o amenințare pentru majoritatea utilizatorilor care nu sunt la curent cu toate măsurile de prevenție și protecție. Atacurile de tip phishing sau mesajele cu fișiere malițioase sunt printre cele mai populare metode prin care utilizatorilor le sunt aflate datele bancare. Fie că vorbim despre folosirea abuzivă a informațiilor unui utilizator sau despre diverse acte de furt, atacurile cibernetice se ramifică în numeroase zone și tactici, iar măsurile de securitate sunt cruciale pentru siguranța utilizatorilor. Securizarea datelor prezintă o importanță majoră în depășirea riscurilor principale, iar strategiile de protecție nu pot fi aplicate doar la nivel public, este nevoie de asigurarea unor măsuri serioase de prevenție și în sfera privată. 

 

Ce strategii poți urma pentru a te proteja? 

 

  • Creează parole cât mai puternice 

  • Evită folosirea datelor de naștere sau utilizarea informațiilor previzibile în crearea unei noi parole

  • Folosește doar rețelele WiFi de încredere și ferește-te de rețelele publice

  • Fii întotdeauna precaut în privința link-urilor primite și nu deschide fișierele care nu sunt trimise de adrese oficiale sau de încredere

  • Încearcă să eviți postarea informațiilor personale pe rețelele de socializare

  • Verifică întotdeauna siguranța site-ului pe care îl vizitezi pentru prima dată

 

 

Tehnologia continuă să evolueze și să răspundă unor nevoi aflate într-un update constant, iar securitatea datelor și confidențialitatea fișierelor personale rămân unele dintre cele mai importante aspecte ale prezentului digital.  


 

Sursa foto: Unsplash.com

×