x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Evobook 3, biblioteca electronică de buzunar

Evobook 3, biblioteca electronică de buzunar

de Alexandru Radescu    |    19 Noi 2013   •   18:35
 Evobook 3, biblioteca electronică de buzunar

Pentru cei care au făcut pasul către cărţile în format electronic, compania românească Televoice a lansat azi pe piaţă eReader-ul Evobook 3, un gadget cu ecran de 6 inci (15cm).

Noul model are preinstalate 100 de cărţi din diverse domenii, în limba română şi engleză. Între autori, nume precum Friedrich Nietzsche, Jane Austen, Oscar Wilde, Charles Dickens, Gib Mihăescu, Galsworthy, Cezar Petrescu, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Rodica Ojog-Braşoveanu etc.

Evobook 3 are un preţ de 400 lei însă, pe perioada Târgului "Gaudeamus - Carte de învăţătură" (20-24 noiembrie) şi de Black Friday (22/29 noiembrie), acesta poate fi achiziţionat la un preţ redus, de 250 lei.

În plus, fiecare eReader este însoţit de un Gift Card Evobook, în valoare de 20 lei din librăria virtuală www.evobook.ro.

Evobook 3 are un antireflex, ce oferă dispozitivului o suprafaţă lizibilă şi clară din orice unghi, atât la lumina solară directă, cât şi la lumină de interior. Gadget-ul permite citirea a 16 formate de cărţi electronice şi are o autonomie de până la 10.000 de pagini citite şi până la 20 de zile de stand-by, garantează producătorul. Memoria internă a eReader-ului este de 4 GB şi acceptă memorii externe de tip micro SD de până la 16 GB şi conectare micro USB.





 

 

 

 

 

 

×