x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fotbal pe smartphone, cu aplicaţia: Vodafone la Mondiale

Fotbal pe smartphone, cu aplicaţia: Vodafone la Mondiale

de Alexandru Radescu    |    12 Iun 2014   •   15:52
 Fotbal pe smartphone, cu aplicaţia: Vodafone la Mondiale

Vodafone România a lansat azi aplicaţia “Vodafone la Mondiale”, care permite utilizatorilor să afle în timp real cele mai noi informaţii privind rezultatele meciurilor în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, eveniment care debutează în această seară (ora României).

De asemenea, aplicaţia va cuprinde articole şi cronici semnate de unii dintre cei mai buni jurnalisti sportivi din lume, acreditati de FIFA, precum şi programul, rezumatele şi diverse statistici privind meciurile disputate. Aplicaţia poate fi deja descarcată din Google Play iar din App Store începând de mâine, 13 iunie.

În curând, aplicaţia va conţine şi o secţiune interactivă cu teste zilnice, formate din 20 de întrebări din istoria Cupei Mondiale. Toţi cei care vor răspunde corect la întrebări vor intra automat în tragerea la sorţi săptămânală.

Numărul aplicaţiilor powered by Vodafone depăşeşte 35, aplicaţiile dezvoltate şi sustinute de Vodafone România au ajuns deja la peste 3.500.000 de descărcări, pe smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Android, iOS si Windows Phone. 

×