x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget G3 - super smartphone la 2.700 lei

G3 - super smartphone la 2.700 lei

de Alexandru Radescu    |    27 Iun 2014   •   08:09
G3 - super smartphone la 2.700 lei

LG a lansat aseară oficial în România smartphone-ul G3, un terminal premium 4G bazat pe SO Android OS, v4.4.2 (KitKat), cu procesor extrem de puternic Quad-core 2.5 GHz (Krait 400) şi memorie RAM 2 GB (la stocare internă 16 GB) sau 3GB RAM  (pentru 32 GB). Cu modelul 3G intră pe piaţa smartphone o serie de teghologii şi funcţii inovatoare.

- Ecran de 5.5 inci Quad HD cu o uluitoare densitate a pixelilor de 538ppi şi o rezoluţie a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD şi aproape de două ori mai mare faţă de cea a unuia Full HD. De asemenea, beneficiază de protecţie Corning Gorilla Glass 3.

- Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluţionar Laser Auto Focus, prima de acest tip pe categoria de smartphone., tehnologie folosită şi la radare ale poliţiei. Terminalul filmează la o rezoluţie maximă 2160p, cu 30 cadre pe secundă.

- Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire. Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână şi integrează design-ul inovativ cu butonul din spate. Alături de conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0,  microUSB v2.0, slot microSD, precum şi platformă A-GPS, radio FM.

- Prin înlocuirea metalului catodic al bateriei cu grafit, inginerii LG au putut să extindă durata de viață a bateriei: Li-Ion 3000 mAh, detaşabilă. Un aspect vital mai ales ţinând cont de consumul ridicat provocat de rezoluţia mare a display-ului.

 - Tastatura inteligentă (Smart Keyboard) reduce erorile de scriere cu până la 75% prin urmărirea şi analizarea obiceiurilor privitoare la editare ş Notificare Inteligentă (Smart Notice). Poziția tastaturii poate fi, de asemenea, ajustată pentru a se potrivi mai bine poziției mâinilor și degetelelor utilizatorului. Tastele individuale pot fi personalizate cu simboluri utilizate frecvent, pentru o accesare mult mai rapidă.

 - Securitate Inteligentă (Smart Security), cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock Code (deblocarea dispozitivului, folosind un anumit model de atingere a ecranului); Conținul Blocat (Content Lock) păstrează fișierele personale în condiții de siguranță și protecție, atunci când G3 este împrumutat la un prieten. În cazul în care G3 este conectat la un PC, Content Lock previne previzualizarea fișierelor, astfel încât datele să rămână în siguranță. Fișierele blocate pot fi stocate fie în memoria internă a G3, fie pe cardul microSD. Kill Switch oferă utilizatorilor G3 posibilitatea de a-și dezactiva telefoanele de la distanță, în caz de furt. Kill Switch permite, de asemenea, ștergerea conținutului de pe G3, astfel încât informațiile personale să nu fie compromise. Kill Switch include, de asemenea, scanare antivirus, ștergere și blocare de la distanță, printre alte caracteristici esențiale. În această situaţie, terminalul nu mai poate fi reactivat, asigură producătorul.

 - Carcasa QuickCircle (care se achiziţionează separat) oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces uşor la şase funcţii utilizate frecvent fără adeschide capacul. Tot la accesorii intră şi o colecţie de carcase Slim de protecţie pentru a proteja G3 așa cum au gândit designerii acestuia de la bun început.

 - LG G3 va putea fi încărcat fără fir, cu ajutorul încărcătorului wireless Qi, precum şi cu propriul încărcător wireless portabil LG (care va putea fi achiziţionat separat). Cu noul încărcător wireless LG, utilizatorii îşi pot monitoriza şi încărca telefonul în acelaşi timp, prin plasarea dispozitivului pe suportul de încărcare.

×