x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HTC One (M8), oficial în România. Vezi preţuri şi funcţionalităţi

HTC One (M8), oficial în România. Vezi preţuri şi funcţionalităţi

de Alexandru Radescu    |    11 Apr 2014   •   18:41
 HTC One (M8), oficial în România. Vezi preţuri şi funcţionalităţi

La congresul telecom de la Barcelona din acest an, smartphone-ul HTC One (M7) a fost desemnat terminalul anului 2013. Urmaşul acestuia, Noul One (M8) este disponibil de azi oficial în România, cu un preţ la liber de 659 euro/3000 lei (operatori/retail).

One (M8) este dotat cu un procesor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 şi este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, şi afişează o interfaţă nouă HTC Sense 6, disponibilă integrat, sau prin descărcarea unui upgrade din Google Play store. Redesenată de la zero, interfaţa Sense 6 este acum mai lizibilă, mai uşor de parcurs şi oferă o experienţă mai intuitivă de accesare.

Designul noului HTC One se remarcă prin contururi curbate, mai subţiri, care asigură o aderenţă mai bună a telefonului în palmă şi, în ansamblu, prin carcasa proiectată şi construită din materiale durabile care încorporează un display de 5 inci, cu afişaj full HD (1080p). Greutatea este de 160 grame (M7 cântăreşte 143 grame).

Pe partea foto se remarcă îmbinarea dintre tehnologia Duo Camera (Dual 4 MP), cu modulul UltraPixel (senzor 1/3), bliţ Dual Flash şi cu înregistrare video Full HD (la 60 cadre pe secundă/1080p).

HTC One (M8) este echipat cu acumulator Li-Po 2600 mAh, la M7 fiind unul de 2300mAh.

 

 

 

×