x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Internet Security 2013, de la Kaspersky

Internet Security 2013, de la Kaspersky

de Alexandru Radescu    |    18 Sep 2012   •   15:10

Romanii isi mentin pesimismul in ceea ce priveste directia in care merg lucrurile in Romania, ca si in 2011, 80% dintre repondenti conchid ca lucrurile merg intr-o diretie proasta.

Compania de securitate ruseasca, Kaspersky, a lansat pe piata din Romania suita Anti-Virus 2013 ( securitate esentiala), precum si Internet Security 2013 (securitate premium), in licente care incep de la 99 RON (1 an/1 PC).

Intre noile optiuni ale KIS 2013 se afla tehnologia Safe Money care include un set diversificat de metode pentru protectia tranzactiilor online.

Atunci cand utilizatorul viziteaza site-urile de banking, se schimba automat browser-ul in modul 'Safe Browser'. Acesta izoleaza operatiunea de plata de restul activitatilor online, pentru a asigura faptul ca tranzactia nu este monitorizata. Safe Money evalueaza nivelul general de securitate al computerului si avertizeaza utilizatorul cu privire la amenintarile de care trebuie sa tina cont inainte de a face plati bancare. Verifica autenticitatea paginii web pentru plati, pentru a asigura utilizatorul ca aceasta nu este falsa sau compromisa iar tastatura virtuala asigura introducerea in siguranta a parolelor si numerelor cardurilor bancare.

Tastatura virtuala, creata pentru protectia in fata amenintarilor de tip keylogger in timpul utilizarii modulului Safe Money, este acum sustinuta de o noua tehnologie, numita 'Secure Keyboard“. Aceasta foloseste un driver de tastatura special, care previne inregistrarea de catre un program periculos a informatiilor introduse prin tastatura. Un alt modul este cel de anti-phishing, care dispune de actualizari automate si detectie euristica imbunatatita a site-urilor care incearca sa fure parole sau alte informatii personale. Kaspersky Internet Security 2013 include si un nou motor anti-spam, necesar in identificarea mesajelor e-mail nesolicitate.

KIS 2013 si KAV 2013 sunt compatibile cu Windows 8 si dispun de o noua interfata grafica (cu mai putine ferestre de tip pop-up si click-uri necesare pentru configurare).

×