x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Nelimitate, dar şi reportate – noile oferte telecom “Free”

Nelimitate, dar şi reportate – noile oferte telecom “Free”

de Alexandru Radescu    |    19 Sep 2013   •   18:21
 Nelimitate, dar şi reportate – noile oferte telecom “Free”

Operatorii continuă disputele comerciale pe piaţă şi prin intermediul ofertelor de “comunicaţii nelimitate”. Cosmote şi-a remodelat şi simplificat pachetele de abonamente sub umbrela “Free”, lansând azi trei variante, cu preţuri cuprinse între 8,8 şi 31 euro, TVA inclusă.

Cel mai ieftin abonament, Free S, costă 8,8 euro şi include, pe lângă servicii de acces la Internet, minute şi SMS-uri în reţea, precum şi minute către Romtelecom, şi 100 de minute naţionale/internaţionale în zona 1 şi aplicaţia RadarMe (care se reportează dacă nu sunt consumate). Viteza de transfer a datelor (download) este de 21,6 Mbps, în limita unui trafic de 100 MB. După consumarea traficului recomandat, viteza de transfer scade la 32 kbps. La 31 euro (abonamentul Free L), traficul recomandat este de 1GB, la viteza 43.2 Mbps.

De asemenea, au fost vizaţi şi utilizatorii de terminale BlackBerry, operatorul lansând trei extraopţiuni pentru portofoliul de abonamente “Free”, la tarife cuprinse între 6 şi 14 euro/lună. Fără limită de viteză, cu trafic recomandat 150MB/500MB.

 

 

×