x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget News gadget

News gadget

15 Iun 2007   •   00:00

WRITER HD-DVD PENTRU LAPTOP. Suporterii inverşunaţi ai formatului HD-DVD, Toshiba, au lansat in sfărşit şi un Writer pentru laptopuri, imbogăţind astfel gama de produse HD-DVD, devenind un format mult mai accesibil aparent decăt Blu-Ray.

DELL RENUNŢĂ LA TV LCD. Compania numărul 2 in producţia de calculatoare personalizate, DELL, se pare că s-a hotărăt să renunţe la producţia de televizoare LCD aparent, pentru a se axa pe segmentul de piaţă care le-a adus faima, şi anume calculatoarele brandname.

WRITER HD-DVD PENTRU LAPTOP. Suporterii inverşunaţi ai formatului HD-DVD, Toshiba, au lansat in sfărşit şi un Writer pentru laptopuri, imbogăţind astfel gama de produse HD-DVD, devenind un format mult mai accesibil aparent decăt Blu-Ray. Burnerul denumit SD-l912A măsoară 128 x 12,7 x 126 mm şi are un buffer de 8 MB cu care poţi scrie atăt HD-DVD (RW, R), căt şi DVD-uri normale şi CD-uri. Se pare că bătălia dintre Blu-Ray şi HD-DVD nu prea se mai dă intre capacitate de stocare şi viteza de scriere, ci in diversificarea gamei de produse şi accesibilitate, iar formatul susţinut de Toshiba se pare că reuşeşte să rămănă in frunte momentan.

Site: http://www.toshiba.com/

DELL RENUNŢĂ LA TV LCD. Compania numărul 2 in producţia de calculatoare personalizate, DELL, se pare că s-a hotărăt să renunţe la producţia de televizoare LCD aparent, pentru a se axa pe segmentul de piaţă care le-a adus faima, şi anume calculatoarele brandname. O purtătoare de cuvănt a companiei DELL a declarat că incă mai comercializează un număr limitat de televizoare pe piaţa din SUA şi Japonia, dar nu a avut nimic de comentat referitor la părăsirea acestui segment de piaţă. Compania intrase pe piaţa televizoarelor LCD in 2003 şi reuşise să işi facă un oarecare loc in acest segment de piaţă, calitatea produselor fiind destul de ridicată.

Site: http://www.dell.com/

×
Subiecte în articol: auto gadget