x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange broadband nelimitat, pe litoral

Orange broadband nelimitat, pe litoral

de Alexandru Radescu    |    04 Iul 2012   •   15:48

Operatorul Orange ofera acces nelimitat la internet mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche (din luna iulie si pana la finalul lunii august), pentru abonatii care isi activeaza una dintre optiunile MySmartphone sau orice optiune de internet pe mobil de tipul Net.

Viteza de conectare la internet va fi de pana la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier, cea mai mare viteza de internet mobil disponibila in Romania.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul SUMMER.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclusa, adresandu-se exclusiv abonatilor Orange. Ofera 3 GB de internet (trafic national) pentru 3 luni, cate 1GB disponibil in fiecare luna, si internet nelimitat pe plaja in localitatile mentionate. In plus, clientii vor fi anuntati printr-un SMS cand se apropie de limita traficului inclus. In cazul in care va fi depasita limita de 1GB/luna, tariful suplimentar va fi automat de 0,50 euro/50MB.

Wi-Fi gratuit de la Vodafone
Incepand din luna iulie, utilizatorii terminalelor cu conectivitate Wi-Fi beneficiaza de acces gratuit la Internet, prin intermediul Vodafone, pe zece zone de plaja din Mamaia si patru din Costinesti.

Nu exista limite de trafic sau de timp in reteaua Wi-Fi, serviciul fiind disponibil indiferent de reteaua de telefonie mobila utilizata de clienti.

Pentru inceput, in programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul va fi disponibil in Mamaia pe plajele din zona Casino - la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu - langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.

Pentru Costinesti, zonele acoperite de Wi-Fi se afla la Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.

×