x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Poşta Română intră în 2014 pe piaţa brokerajului în asigurări

Poşta Română intră în 2014 pe piaţa brokerajului în asigurări

04 Noi 2013   •   16:36
Poşta Română intră în 2014 pe piaţa brokerajului în asigurări

Poşta Română şi-a propus să obţină un profit de 100 milioane de lei în 2014, an când va intra şi pe piaţa brokerajului în domeniul asigurărilor, a declarat azi directorul general al companiei, Ion Smeeianu.

"La finele primelor nouă luni, societatea încă se află pe minus, dar sperăm că situaţiile financiare aferente lunii octombrie să fie pe plus, după ce fondul de salarizare a companiei a scăzut cu 12% în urma disponibilizării unui număr de 3.650 de persoane. În acest moment, Poşta Română are circa 27.500 de salariaţi. Pentru anul viitor, compania va urmări atingerea unui profit de 100 milioane de lei", a afirmat Smeeainu, citat de Mediafax.ro.

El a adăugat că, după obţinerea tuturor avizelor, Poşta Română va intra pe piaţa brokerajului în domeniul asigurărilor, prin înfiinţarea Broker Poşta Română.

"Cel mai probabil, activitatea de brokeraj va fi demarată de la 1 ianuarie 2014. În prezent, Poşta Română a înaintat către Autoritatea de Supraveghere Financiară documentaţia pentru obţinerea avizului de funcţionare pe această piaţă", a spus şeful Poştei.

Smeeianu a mai spus că, în cel mult 30 de zile, Poşta va deschide, alături de un partener, primul oficiu poştal în franciză.

"De asemenea, vom demara proiectul «Ghişeul Telecom», unde vom comercializa produse şi servicii ale operatorilor de telecomunicaţii, primele cereri venind din partea Romtelecom şi 2K Telecom. Probabil că cereri similare vor veni şi de la Orange şi Cosmote. Câştigurile Poştei vor veni din comision", a mai spus Smeeianu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: posta romana brokeraj Ion Smeeianu