x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Powershot SX40, ultrazoom la 35x

Powershot SX40, ultrazoom la 35x

de Alexandru Radescu    |    12 Oct 2011   •   14:13
Powershot SX40, ultrazoom la 35x

Canon aduce si pe piata din Romania noul Powershot SX40 HS, o performanta camera foto: cu ultrazoom la 35x, obiectiv ultra-wide-angle 24mm si inregistrare video Full HD (1080p). Noul model va putea fi achizitionat la pret de 2000 lei, de saptamana viitoare.

PowerShot SX40 HS este cel mai recent model dotat cu HS System, care combina un senzor CMOS de 12,1MP, cu sensibilitate ridicata, iluminat din spate, cu noua generatie de procesoare de imagine Canon (Digic 5).

Stabilizatorul optic de imagine in 4,5 stopuri a fost de asemenea imbunatatit cu noua tehnologie Intelligent IS care detecteaza situatia de fotografiere si aplica in mod automat setarile potrivite pentru stabilizarea imaginii, alegand unul dintre cele sapte moduri posibile.

Fotografii care urmaresc actiuni derulate in ritm rapid pot alege intre fotografierea continua la rezolutie maxima, pana la umplerea cardului de memorie, la 2,4 cadre/sec. De asemenea, ei pot opta pentru noul mod High-speed Burst HQ, ce permite ca o secventa de mare viteza de pana la 8 fotografii cu rezolutie maxima sa poata fi capturate la viteza de 10,3 cadre/sec.

Sugestiile si sfaturile (Hints & Tips) afisate pe ecran (cu o diagonala de 6,8 cm) pot fi folosite pentru a ghida utilizatorii incepatori prin diferitele setari ale camerei, contribuind cu fiecare nou cadru la imbunatatirea cunostintelor in arta fotografiei. Modul Smart Auto a fost de asemenea imbunatatit, detectand pana la 32 de scene diferite, si ajusteaza automat setarile camerei pentru a inregistra cea mai buna imagine posibila.

×
Subiecte în articol: powershot sx40 hs canon foto ultrazoom