x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Săptămâna tabletelor româneşti: Allview 2 Speed Quad

Săptămâna tabletelor româneşti: Allview 2 Speed Quad

de Alexandru Radescu    |    20 Sep 2013   •   19:18
 Săptămâna tabletelor româneşti: Allview 2 Speed Quad
Sursa foto: Allview 2 Speed Quad

Lansările de tablete sub brand-uri româneşti din această săptămână întăresc excelenta poziţionare pe piaţă din acest an, o cotă care a depăşit deja pragul de 50% (în special pe segmentul modelelor fără conectare/WiFi).

Dacă la mijlocul săptămânii am aflat de modelul Evotab 3G (7 inci) de la Evolio, finalul aparţine braşovenilor de la Allview care vin cu 2 Speed Quad, o tabletă de 8 inci, la preţ de 650 lei.

Noul tablet PC de la Allview se bazează pe un puternic procesor Quad Core la 1 Ghz şi memorie RAM 1GB, unitate grafică PowerVR SGX544 MP2/8core şi SO Android 4.2.2. Jelly Bean.

Printre noile funcţii se găseşte Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două continuţuri diferite: un film pe televizor si o altă aplicaţie pe ecranul tabletei.

Rezoluţia display-ului este 1024x768, memoria internă Flash este de 8GB, capacitatea de stocare fiind suplimentată prin card MicroSD. Există şi conectivitate 3G iar camera foto principală este de 2MP.

De asemenea, este preinstalată aplicaţia Allclick, cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate. Prin activarea unei pictograme care se află permanent pe ecran, în partea de jos a acestuia apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 750 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×