x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget SECURITATE românească pentru CEASURILE INTELIGENTE cu Android

SECURITATE românească pentru CEASURILE INTELIGENTE cu Android

de Alexandru Radescu    |    21 Aug 2014   •   13:03
SECURITATE românească pentru CEASURILE INTELIGENTE cu Android

Bazată pe platforma Android Wear, noua generaţie de ceasuri inteligente (SmartWatch) presupune o integrare mai strânsă cu smartphone-ul, furnizând mai multe funcţii şi aplicaţii.

În acest context, compania românească de securitate informatică Bitdefender a lansat funcţia WearON, un modul de protecţie pentru ceasurile inteligente ce folosesc Android Wear, care ajută utilizatorii să găsească mai uşor telefoanele chiar dacă acestea au tonurile de apel şi SMS dezactivate.

Ceas visat şi de James Bond. G Watch, cu Android, liber la comenzi

WearON poate declanşa o alertă pe telefon de la distanţă şi va atenţiona posesorul ceasului inteligent prin vibraţie dacă acesta se îndepărtează periculos de mult de telefon.

Modulul va fi integrat în aplicaţie prin simpla actualizare a noului Bitdefender Mobile Security & Antivirus asigurând o protecţie completă şi o măsură în plus de apărare în situaţiile de pierdere a telefonului mobil.

“Integrarea accesoriilor inteligente în sfera de apărare a utilizatorului adaugă o nouă faţetă securităţii cibernetice – un scut portabil de apărare pentru a împiedica pierderea sau furtul smartphone-urilor”, a declarat Cătălin Coşoi, Chief Security Startegist Bitdefender.

Noul Bitdefender Mobile Security&Antivirus protejează, de asemenea, confidenţialitatea datelor utilizatorului cu App Lock, o funcţie lansată recent, care permite posesorilor de smartphone să blocheze accesul la datele sensibile prin introducerea unui cod PIN pe aplicațiile dorite.




 

×