x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Trei de la Sony Ericsson: ray, active şi txt.

Trei de la Sony Ericsson: ray, active şi txt.

de Alexandru Radescu    |    22 Iun 2011   •   14:58
Trei de la Sony Ericsson: ray, active şi txt.

Sony Ericsson a prezentat, la nivel global, o serie de noi terminale care vor fi disponibile comercial din trimestrul al treilea al anului: Xperia ray, Xperia active si txt.

Xperia ray, ca si modelul active, este echipat cu Android 2.3 (Gingerbread), are un ecran de 3.3 inci, grosime de 9,4 mm si se prezinta cu o rama de aluminiu. Vine cu un procesor puternic la 1Ghz si camera de 8,1 MP cu senzor Exmor R. De asemenea, este prevazut cu functia “Facebook inside' care integreaza accesul la reteaua de socializare in toate meniurile.

Xperia active este conceput pentru utilizarea in medii dificile. Este rezistent la praf si la apa – poate fi tinut la 1 metru sub apa timp de 30 de minute, fiind considerat singurul model cu functia “wet finger tracking', astfel incat telefonul functioneaza atunci cand ecranul sau degetele utilizatorului sunt umede.

Active are un ecran de 3 inci , camera foto de 5MP (filmate HD), platforma GPS, barometru si busola.

Sony Ericsson txt (foto) e prevazut cu tastatura full QWERTY, pentru o comunicare rapida. Totodata, are un ecran de 2.6 inci si o tasta dedicata pentru accesarea rapida a functiei de SMS. Modelul txt ofera si aplicatia “friends', care le permite utilizatorilor sa vizualizeze postarile de pe Facebook si Twitter ale celor mai buni 5 prieteni selectati.

×