x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Videoproiectoare business şi de gaming

Videoproiectoare business şi de gaming

de Alexandru Radescu    |    07 Noi 2013   •   15:32
 Videoproiectoare business şi de gaming

Epson a lansat azi pe piaţa din România şase modele de videoproiectoare, concepute pentru home cinema, mediul de business sau pentru gaming: EB-S18, EB-W18 şi EB-X18, EH-TW5200, EH-TW7200 şi TW-9200 . Preţurile noilor modele variază de la 1800 lei la 9100 lei.

Proiectat pentru pasionaţii de jocuri care doresc să investească într-o imagine mai mare pentru consolă, EH-TW5200 (preţ 4800 lei) oferă imagini 2D şi 3D luminoase, la rezoluţie Full HD. Special conceput pentru gaming, modelul include modul de funcţionare „Fast Mode”, prin care utilizatorii se pot bucura de jocurile video dinamice fără a avea parte de decalaje, un avantaj major pentru turneele multiplayer sau pentru jocurile de tip „first person shooter”, care necesită reacţii foarte rapide. Scenele foarte întunecate şi grafica jocului vor fi redate fără culori şterse. În acelaşi timp, luminozitatea CLO de 2.000 lumeni şi tehnologia 3LCD de la Epson permit utilizatorilor să vizioneze conţinutul video fără să fie nevoiţi să renunţe la lumina naturală.

Modelele EB-S18, EB-W18 şi EB-X18 fac parte din gama de business şi încorporează caracteristici inteligente, disponibile în general numai pe modele mai scumpe precum intrarea HDMI. Noile modele includ o funcţie de diminuare automată a luminozităţii lămpii şi un temporizator de oprire AV, pentru a ajuta la reducerea consumului energetic, nelipsind nici opţiunea de conectivitate wireless. În această serie, preţurile sunt cuprinse între 1800 şi 2300 lei.

 

×