x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatorii iOS

WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatorii iOS

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2023   •   14:30
WhatsApp lansează o nouă funcție pentru utilizatorii iOS
Sursa foto: Hepta

Aplicația mobilă WhatsApp a lansat funcția Companion și pentru utilizatorii iOS, după ce a fost introdusă pe sistemele de operare Android.

WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS. Ce este modul Companion

Modul Companion este disponibil pe telefoanele Android în urmă cu o lună și permite conectarea până la 5 telefoane la un singur cont. Funcția este disponibilă acum și pentru sistemul iOS, disponibil pe iPhone. Aceasta vine în sprijinul antreprenorilor care au nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele trimise pe un singur cont. 

La fel ca pe Android, versiunea iOS a aplicației de mesagerie îți sincronizează istoricul și toate mesajele sunt livrate pe toate dispozitivele indicate.

Toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.  

”Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR. 

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, transmite WhatsApp, potrivit ziare.com.

×