x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget UPDATE: WhatsApp nu funcționează. Milioane de mesaje nu pot fi trimise în mai multe țări: "Încercăm să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”

UPDATE: WhatsApp nu funcționează. Milioane de mesaje nu pot fi trimise în mai multe țări: "Încercăm să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”

25 Oct 2022   •   10:36
UPDATE: WhatsApp nu funcționează. Milioane de mesaje nu pot fi trimise în mai multe țări: "Încercăm să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”

Aplicația mobilă WhatsApp nu funcționează în mai multe țări. Milioane de utilizatori nu pot să comunice întrucât mesajele nu pot fi trimise.

UPDATE: „Suntem conștienți de faptul că mai mulți oameni întâmpină probleme la trimiterea mesajelor și ne străduim să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a spus purtătorul de cuvânt al META, potrivit Reuters.

Știre inițială:

Comunicarea nu se poate realiza nici pe grupuri, dar nici individual între utilizatorii aplicației.

WhatsApp, folosită mai ales pentru trimiterea de mesaje text instant, se confruntă cu o problemă. Întreruperea afectează atât chaturile personale, cât și cele de grup. Regiunile afectate includ orașe mari din India, precum Mumbai, Delhi, Kolkata și Lucknow, dar și din alte state. 

Utilizatorii români au semnalat probleme cu accesarea mesageriei de la ora 9:48, iar la ora 10:34, numărul reclamaţiilor era de circa 4.700, potrivit site-ului downdetector.ro.

Probleme cu Whatsapp, Facebook şi Instagram au mai fost semnalate în aceeași lună din 2021. Utilizatori din România, SUA; Mexic, Norvegia, Franța au semnalat deficiențe. 

Reprezentanți Meta nu au făcut deocamdată niciun anunț în acest sens. 

WhatsApp aparține companiei americane Meta, care deține și rețelele Facebook și Instagram.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×