x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Xceed, noul smartphone sub brand de operator

Xceed, noul smartphone sub brand de operator

de Alexandru Radescu    |    29 Noi 2013   •   15:09
 Xceed, noul smartphone sub brand de operator

Apărut sub brand-ul Cosmote, Smart Xceed este un terminal puternic, cu procesor Quad Core la 1.5 Ghz şi 1GB de memorie RAM, display Super AMOLED de 4,8 inci, cu o rezoluţie 1280x720 pixeli şi protecţie Gorilla Glass.

Bazat pe SO Android v4.2 (Jellybean), Smart Xceed se mai afişează cu o cameră principală de 8MP, cea secundară (frontală) fiind de 5MP, memorie internă de 16 GB, acumulator de 2000 mAh.

Noul smartphone Cosmote este prevăzut cu un player audio cu DTS şi un amplificator de sunet Yamaha. Filmează Full HD 1080p, funcţionează în reţele 3G HSPA+ de până la 21.6Mbps.

Cu un contract încheiat pe 2 ani, Smart Xceed poate fi achiziţionat la preţul de 99 lei cu abonamentul Free XL. Astfel, pentru 45 euro/lună, clienţii primesc minute naţionale şi internaţionale zona 1 şi SMS-uri naţionale nelimitate, minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat). Abonamentul include, de asemenea, aplicaţiile RadarMe, Dolce Mobile TV şi Mireo Navigation.


 

 

 

×
Subiecte în articol: Smart Xceed smartphone Cosmote