x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Zonga Space, muzica digitală la metrou

Zonga Space, muzica digitală la metrou

de Alexandru Radescu    |    28 Feb 2013   •   17:27
Zonga Space, muzica digitală la metrou

Zonga Music Space este noul proiect Vodafone România – Trilulilu Music, o colecţie digitală de muzică grupată în 15 playlist-uri, disponibilă utilizatorilor în spaţiul metroului bucureştean, prin scanarea codurilor QR, dar şi online (www.zonga.ro).

Disponibil de la 1 martie, ZMS are ca punct central de atracţie staţia de metrou Piata Victoriei M2, unde cele 15 playlist-uri sunt afişate într-un spaţiu special amenajat. În plus, în 18 staţii de metrou va fi oferită Melodia Zilei pe acelaşi principiu (scanează şi ascultă).

In ceea ce priveste playlist-urile, acestea sunt: “Muzica de stat pe net”; “Muzica pentru citit in metrou”; “Bucurestiul Asculta”; “Muzica Zilei”; “Muzica pentru o zi ploioasa”; “Muzica de iesit”; “Muzica pentru luni dimineata”; “Muzica pentru trezit”; “Muzica de sala”; “Muzica pentru pauza dintre cursuri”; “Muzica de ascultat in drum spre casa”; “Muzica de relaxare”; “Muzica de invatat”; “Muzica de mers pe jos”; “Muzica de mers cu bicicleta”.

Clienţii Vodafone beneficiază de serviciul Zonga gratuit pentru primele trei luni, precum si de trafic pe mobil inclus în cadrul aplicaţiei, pe toată perioada
de utilizare a serviciului. După primele trei luni, abonaţii Vodafone si utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege intre doua oferte speciale: pachetul Zonga Vodafone, cu muzică nelimitată pe computer si cinci ore pe mobil, pentru 1,99 Euro/ lună (fără TVA); Zonga Vodafone Nelimitat, cu muzica nelimitată, atât pe PC cât si pe mobil, pentru 2,99 euro/lună (fără TVA).

Utilizatorii din alte reţele pot activa pachetul Zonga Nelimitat la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toată colecţia de muzică, indiferent de dispozitivul folosit, pentru 3,99 euro/lună (fără TVA).

×
Subiecte în articol: zonga space trilulilu