x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro RIO 2016 OLIMPIADĂ. Tenis: Novak Djokovic, eliminat şi în proba de dublu

OLIMPIADĂ. Tenis: Novak Djokovic, eliminat şi în proba de dublu

09 Aug 2016   •   08:25
OLIMPIADĂ. Tenis: Novak Djokovic, eliminat şi în proba de dublu
Sursa foto: Edwin Martinez

OLIMPIADĂ. Tenismanul sârb Novak Djokovic, învins în meciul de debut al probei de simplu masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de vară ediţia 2016, a fost eliminat şi la dublu, unde a făcut pereche cu compatriotul său Nenad Zimonjic, cei doi înclinându-se luni în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, în faţa cuplului brazilian Marcelo Melo/Bruno Soares, într-o partidă disputată luni la Rio de Janeiro.

"Sper că voi avea încă o şansă de a câştiga o medalie olimpică", afirmat Djokovic după joc, fără să precizeze dacă va participa la proba de dublu mixt de la Rio s-au s-a gândit mai degrabă la viitoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, care va avea loc în anul 2020, la Tokyo.

Liderul clasamentului ATP la simplu a fost învins luni, cu 7-6 (4), 7-6 (2) de argentinianul Juan Martin del Porto, ocupantul locului 141 mondial, în primul tur al probei de simplu a JO 2016.

Jucătorul sârb venise în Brazilia cu ambiţia declarată de a cuceri titlul olimpic, singurul care lipseşte deocamdată din impresionantul său palmares.

Brazilienii Marcelo Melo şi Bruno Soares, favoriţii numărul 3, se vor lupta pentru un loc în semifinalele probei de dublu de la Rio cu românii Horia Tecău şi Florin Mergea, care au trecut în optimi, cu 6-3, 7-6 (9) de mexicanii Santiago Gonzalez şi Miguel-Angel Reyes-Varela.
 www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: OLIMPIADĂ 2016 olimpiada rio 2016