x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Directorul General al UNSAR: Asigurările reprezintă doar o parte a soluției. Problema ține mai mult de prevenție, responsabilitate individuală

Directorul General al UNSAR: Asigurările reprezintă doar o parte a soluției. Problema ține mai mult de prevenție, responsabilitate individuală

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2024   •   17:50
Directorul General al UNSAR: Asigurările reprezintă doar o parte a soluției. Problema ține mai mult de prevenție, responsabilitate individuală
Sursa foto: Lucian Alecu

Alexandru Ciuncan, Directorul General al UNSAR, a discutat în cadrul Conferinței Naționale România Inteligentă „VIITORUL ASIGURAT – Viața și sănătatea românilor, pe mâini bune”, organizată de Antena 3 CNN în colaborare cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), despre avantajele asigurărilor de sănătate și necesitatea prevenției.

„Discutăm despre calitatea vieții în general și așteptările noastre ca români în perioada imediat următoare, pe termen scurt și mediu, și despre ce putem face pentru a schimba aceste realități. În acest context, prevenția este esențială.

În ceea ce privește sănătatea noastră, este vorba despre educație, un subiect deosebit de important, mai ales în perioada recentelor examene. De asemenea, discutăm despre wellness și despre cum putem avea mai multă grijă de noi înșine. Practic, prevenția înseamnă să fim conștienți de riscurile la care ne expunem și să știm cum să le gestionăm.

Asigurările reprezintă doar o parte a soluției. Problema ține mai mult de prevenție, responsabilitate individuală și modul în care putem avea grijă de noi și de familiile noastre pentru a trăi sănătos.

În prezent, speranța de viață în România este de 75-76 de ani. Deși s-au făcut progrese în domeniul medical, suntem încă departe de media europeană, care este de 80,6 ani”, a declarat Alexandru Ciuncan la Conferința Națională România Inteligentă.

×
Subiecte în articol: alexandru ciuncan unsar