x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Asasinul vrea la ginecolog

Asasinul vrea la ginecolog

de Adriana Oprea-Popescu    |    17 Apr 2006   •   00:00
Asasinul vrea la ginecolog

Robert Ciobanu, asasinul fetitei din Lunca Cetatuii, refuza sa dezvaluie identi-tatea complicelui sau. Vrea testarea cu poligra-ful, pentru a i se verifica sinceritatea, si examen la... ginecolog, pentru a i se proba virginitatea. Intr-un interviu acordat Jurnalu-lui National, asasinul spune cum si de ce a ucis-o pe Larisa Chelaru si dezvaluie persoanele pe care nu le-ar trada niciodata.

La 18 octombrie 2005, Robert Ciobanu a ucis-o pe Larisa Chelaru, o fetita de 8 ani din Lunca Cetatuii (Iasi). A sugrumat-o de doua ori. Apoi vreme de 73 de zile a tinut cadavrul copilei ascuns in apropiere de casa lui. A fost retinut de politie la 29 decembrie si acuzat de omor si viol. Luna trecuta, la Institutul Criminalistic din IGP, in acest caz s-au descoperit urme de sperma care nu-i apartin lui Robert. Initial s-a spus ca probele erau de pe hainele fetitei, insa ieri am aflat ca ele au fost recoltate din cavitatea vaginala a cadavrului. Complicele lui Robert este cel care a violat-o pe Larisa. De la cel deja arestat, anchetatorii n-au reusit pana acum sa scoata mare lucru. E minor, are drepturi. Stie asta si profita. In arest, se perfectioneaza. Citeste ziarele si-si fabrica noi scenarii.

Cine este Robert Ciobanu? Vineri, 14 aprilie, a fost scos din arestul IPJ Iasi si adus in camera de interogatoriu minori. Imbracat in trening, cu catuse, fara sireturi la tenisii din picioare. Dupa ce i-au fost scoase "bratarile", am dat mana cu el. Nu m-a privit in ochi. N-avea sa o faca in nici un alt moment al interviului, care a durat aproape doua ore. La rugamintea mea, am ramas singuri in incapere. Teoretic. Camera de interogatoriu are, ca-n filme, un geam-oglinda. Cei de dincolo, dac-or fi fost, s-au plictisit al naibii in prima parte a discutiei. Cea in care am abordat cu tanarul asasin tema "flori, fete sau baieti"...

Jurnalul National: De la inceput iti spun ca eu nu-ti sunt dusman. Nu-ti sunt nici prieten! Dar de tine depinde sa-ti devin prieten...
Robert Ciobanu: Da.

Dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, am facut sapaturi si am aflat ca esti elev la Liceul Economic... nr. 2.
Da.

La Sectia Comerciala?
Da.

Si ce trebuia sa iesi de acolo? Ce meserie aveai?
Vanzator.

Serios?!
Da.

Asta ai vrut tu sa te faci?
Da, asta mi-am dorit dupa ce am intrat acolo. Bine, la inceput n-am stiut despre ce e vorba. Comert... nu stiam ce meserii sunt.

Da’ tu ai vrut sa te duci acolo?
Da, am vrut. Mi-a zis multa lume ca e un liceu bun. S-am zis sa ma duc acolo.

Da’ clasa a IX-a si a X-a unde le-ai facut?
Am facut prima data clasa a IX-a la "Gheorge Asachi". Si dupa asta am abandonat anul scolar. Si-am intrat din nou la Economic 2. A IX-a si-a X-a.

De ce? Ce probleme ai avut?
Probleme. La scoala.

A, nu mai invatai cum trebuie. Sau...
Am avut niste conflicte cu baietii pe acolo si nu... N-am mai vrut sa...

A, si n-ai mai vrut sa te duci acolo. Si te-ai dus la asta.
Da. M-am dus dupa un an de zile de stat acasa.

Si... ai facut parte din trupa de dans modern?!
(rade) Da, de doua ori. Si-ntr-a IX-a, si-ntr-a X-a.

Si ce dansai?
Intr-a IX-a am avut o trupa de dans, cum sa va explic... eram mai multi. Deci eram trei baieti si restul fete. Si dansam toti in acelasi ritm, dupa melodie. Iar acum, intr-a X-a, am avut o trupa de majorete.

(razand) De majorete?! Si tu ce faceai?
Eram patru baieti imbracati in fuste, cu peruci.

(razand) Serios?!
Am vrut sa facem ceva de comedie.

Si pe ce melodie dansati?
Nu stiu cum se cheama melodia. Stiam atuncea.

Da’ tu ai vrut sa faci asta?
Da. Prima data am avut tot asa, o trupa de dans ca intr-a IX-a.

Si n-au mai vrut fetele...
Da, n-au mai vrut fetele. Si mi s-a zis atuncea cand faceam repetitii daca n-as vrea sa facem o trupa de majorete. S-am fost de acord. Oricum, vroiam sa fac ceva, sa nu stau degeaba. Vream sa particip la ceva.

Inseamna ca erati o gasca misto!
Da, eram.

Astia patru baieti, ca... iti trebuie tupeu sa apari asa...
Bine, la inceput a fost ceva...

Penibil?!
Da, cam asa... Toata lumea, 400 si ceva de elevi, sa te vada in fata. Mai ales in...

Si ti-au pus dresuri?
Nu, am vrut noi la inceput sa ne punem tocuri, sutien. Da’ n-a mai vrut organizatoarea care ne organiza pe noi. N-a mai vrut sa ne punem asa ceva. Ne-am rujat noi strident, dar ne-a spalat rapid si ne-a machiat altfel.

Erati majorete decente!
Da... Nu prea. Altii erau cu adidasi in picioare, pantofi.

Aveati pampoane de majorete?
Da, aveam fluturasi d’aia de spectacol.

Deci, aveai gasca misto la liceu!
Da. Nu stiu... Am zis ca scoala care a fost acuma, a IX-a si a X-a, mi s-a parut cea mai misto scoala.

Am vazut ca liceul are si pagina de forum pe net.
Da, de scoala europeana.

Am aflat si unde se face serbarea de sfarsit de an. La nu stiu ce popas...
Nu, nu stiu.

Da’ tu de fapt ce voiai sa te faci cand erai... Ca nu cred ca voiai sa te faci vanzator.
Cand eram mic? Vream... ma intreba mama tot timpul ce vreau sa ma fac. Ziceam politai. Dupa cativa ani, vroiam doctor. Deci ma schimbam tot timpul. Si, dupa asta, am inceput eu sa cresc mai mare, sa vad si io ce-i ala banul, sa muncesc undeva. Imi doream sa muncesc undeva, nu conteaza unde, sa castig banul, sa am in buzunar. Nu de la parinti sau...

Deci, pana la urma, la care vis ai renuntat? Sa te faci doctor?
Am renuntat la toate visele care le-am avut. Numai ca sa muncesc undeva. Am muncit si-n constructii, si-n spalatorii.

Da’ ce faceai cu banii? Ce nevoi aveai?
Primul lucru: imi luam ceva pentru mine. Ori ceva de imbracat, ori... Dupa asta, restul, ce ramanea, cheltuiam pe zi cu alte lucruri.

Fumai?
Inainte, da. Acum, de doua zile, ne-am lasat de fumat toti baietii din camera. I s-a facut rau unuia dintre noi, ii venea sa vomite, si am zis ca de la tigari.

Stiu ca la bere cu baietii nu mergeai.
Ocazional.

Asa povesteau colegii tai...
Colegii care, de la scoala?

Da.
A, la scoala da, nu prea. Nu mergeam deloc. Se mai intampla cateodata, dar asta numai cand era vorba de alocatie, cand venea ziua de alocatie.

Cu fetele cum te intelegeai? Cum te intelegi, de fapt...
Ma intelegeam, acuma... Nu stiu de ce, io cu fetele ma intelegeam aproape tot timpul bine.

"Nu stiu de ce"... E normal. Sau nu-i normal?
Da, da’ sunt unii care nu prea... cum sa zic, profita mai mult de ele. Io nu vreau asta.

Ai avut vreo prietena?
Da.

Da?
Da (rade). Chiar la scoala.

Si v-ati despartit? Sau sunteti prieteni?
Deci, ne-am despartit.

Cand?
Anul trecut, in ianuarie. Pe 27. Pe 27 ianuarie anul trecut. In 2005. Am fost din 2004, din... ne-am cunoscut la Balul Bobocilor (ofteaza), intr-a IX-a.

Cand ai dansat in trupa de dans modern...
Da, dupa ce am dansat ne-am cunoscut. N-a durat vreo doua luni de zile si, chiar in ziua cand... inainte cu o zi sa implinim doua luni, ne-am despartit.

Pentru ca?
Nu stiu, nu prea imi placea mie relatii d’astea, sa ma intalnesc zi de zi, pauza de pauza cu ele. Voiam de doua-trei ori pe saptamana, mai ales ca eram la scoala. Si, intr-un fel, cum sa zic, ma plictisisem. Sa ma intalnesc in fiecare zi, aceleasi gesturi.

Iti facuse program...
Da, tot timpul venea la mine in clasa: "Hai afara". Cand eram afara, mai ramaneam la practica si veneam la scoala, jucam baschet, venea acolo, nu puteam (sa stau) si io linistit, ca trebuia sa vina dansa... Bine, n-am facut cum fac ceilalti, nu i-am zis in fata. Pe parcurs, am inceput sa mai... Cum sa zic, ea ma chema, "stai ca am treaba", deci incercam sa...

Sa-i dai de inteles.
Da, sa-i dau de inteles ca... Bine, dansa nu s-a lasat batuta. A fost si un conflict intre dansa si alta fata.

Din cauza ta?
Da. Asa am inteles.

Ei, na!
Ca dupa ce m-am despartit de dansa vream sa fiu impreuna cu alta fata, cu care am fost inainte sa fiu cu dansa. Mi-a venit sa ma impac inapoi si dansa a auzit. Si s-a dus la ea. In timp ce eu nu eram la scoala, eram la practica.

Ai facut ravagii...
Nu, m-am interesat mai mult, n-am vrut sa, cum sa zic..., sa intervin in ceea ce s-a intamplat. M-am interesat doar atat, pentru mine. Nu le-am certat, nu le-am zis: "Ma, ce face asta?".

La tine, unde stai, tot asa frig e? (n.r. − in camera de interogatoriu era ca-n frigider)
In camera?

Da.
Seara este frig. Ziua - nu prea. Ziua mai facem sport.

Stai singur?
Daca stau singur in camera sau daca nu prea vorbesc?

Nu, daca esti singur in camera.
Nu, sunt cu inca patru baieti. Am fost zece, acuma au plecat pe penitenciar. Si am ramas cinci.

Seara, sa va incalziti, faceti sport?
Seara..., ziua facem de plictiseala, seara - ca sa ne-ncalzim. Si, dupa asta, mai mult facem seara, ca sa ne obosim si...

Si cum arata o zi din viata ta? Ce faci? Aveti televizor?
Nu, n-avem. Noi ne petrecem ziua: pana la masa de dupa-amiaza dormim si dupa asta ne trezim si incepem sa povestim, ne contrazicem unul pe altul. De jucat, avem carti, avem rummy, avem jocuri noi. Ne-am plictisit. Carti nu prea avem chef sa citim. Mai luam poze de-acasa, mai ne gandim ce-a fost in trecut, cum era inainte, cand eram afara. Ne mai consolam unul pe altul.

Va ridicati moralul.
Da, deci asta... sa nu mai stam cu gandul la cei de acasa, ca mai mult ne facem rau.

Au trecut trei luni, nu?
Da, trei luni jumate. Bine, ca nici nu pot sa-mi dau seama cat de repede au trecut. Pentru mine au trecut foarte repede. Am fost si mutat dintr-o parte in alta. Ba am fost pe arest, ba pe Jilava, ba pe penitenciar, aicea la noi, la Iasi. Daca stateam intr-un loc, poate mi se parea greu.

In penitenciar ce-ai cautat?
Cand am venit de pe Jilava, unde-am fost la expertiza medicala, n-aveau cum sa faca oprirea pe arest. Trebuia sa ma duca obligat in penitenciar. S-am fost pe penitenciar si am stat doua saptamani aproape. S-acuma m-au adus aici inapoi, pentru ancheta.

Ai tai te viziteaza?
Nu am dreptul la vizite!

De ce?!
Nu stiu, procurorul nu-mi aproba vizitele. La parinti. Pachet mai trimit, pachet imi da voie.

Dar ai tai au facut cerere ca sa te viziteze?
Da, au facut. Din cate am inteles, au facut. Dar am avut un vorbitor, atat, cand am fost pe penitenciar. Din cate am inteles, acolo nu este obligatorie aprobarea de la procuror. S-acolo am avut un vorbitor s-am stat de vorba cu parintii mei.

Fratele tau iti trimite pachet?
Problema asta e: ca despre fratele meu nu mai stiu nimic. Posibil, cand imi trimite pachet, sa am un semn de la dansul, ceva. Da’ nu stiu ce lucru! Nu pot sa zic ca el nu mi-a trimis deloc sau a uitat de mine. Dar... Le-am zis lu’ mama si lu’ tata sa-mi dea adresa sau sa vorbeasca cu fratele meu sa-mi trimita scrisoare, da’ nu stiu... Bine, mi-au zis cand am avut vorbitorul cu parintii mei, ca mi-a transmis sanatate si sa am grija ce fac, sa nu ma apuc de prostii sau sa incep cu altele.

Da’ tu erai certat cu el?
Nu, nu eram certat. Ma inteleam chiar foarte bine.

El de cand e in Iasi?
Ne-am mutat toata familia in Lunca Cetatuii. Da’ el, cum sa zic, mai ales in ultimul timp, acuma, nici nu prea statea pe-acasa. Se ducea tot timpul la prietena lui.

A, deci voi locuiti toti patru acolo!
Da, toti patru locuim. Da’ statea putin timp pe-acasa. Venea acasa de la serviciu, statea pana dimineata, pleca la prietena lui, nu statea pe-acasa.

Tu te-ai inteles bine cu el?
Da, m-am inteles bine cu el.

Ce diferenta de varsta e intre voi?
Sase ani.

Te-a crescut, nu?
Da, deci m-a crescut.

Te lua cu el pe unde se ducea...
Nu, mi-a zis de multe ori sa merg cu dansul. Am zis ca nu vreau, ma duc cu ai mei. De cunoscut, ii cunosteam pe baietii lui, cu care umbla el, dar nu umblam cu ei. Bine, ca erau si prea mari fata de mine.

Tu ai ales sa ai grupul tau de prieteni.
Da, grupul meu. Bine, mama si tata imi ziceau tot timpul sa-i mai las, sa nu umblu cu ei, sa mai stau pe-acasa, sa mai...

Te comparau cu fratele tau. Spuneau ca el e mai linistit decat tine.
Da, e mai linistit. Eu, cat timp am fost afara, numai nazbatii faceam. Trebuia sa fac o prostie in fiecare zi.

De ce?
Ma refer (la) prostii: ori sa ma iau la cearta, la urma sa se ajunga la bataie, sa mai chem la mine in casa baieti, cand eram singur in casa.

Esti o fire mai impulsiva?
Da...

Mama stiu ca e o femeie credincioasa.
Da.

Nu intrai in conflict cu ea? Nu-ti spunea vezi ca faci pacate? Te certai cu ea din cauza asta?
Nu din cauza asta. Nu din cauza credintei. Mai imi zicea cateodata sa merg la biserica, sa ma mai spovedesc, sa ma impartasesc. Ma certam din alte lucruri, atunci cand venea vorba de mine, de ceea ce fac. Si cand se luau de baietii mei de afara. Nu prea imi convenea.

Baietii tai de afara fiind cine?
Gasca pe care o aveam io. Cativa baieti care erau acolo, la bloc.

Era si Cosmin in gasca asta?
In ultimul timp, aproape tot anul 2005, nu prea am vrut sa stau de vorba cu dansul sau sa umblu cu dansul in anumite locuri. Nu prea imi placea sa ma vad cu dansul. Era o fire, pentru mine, enervanta. Ma nerva tot timpul.

De ce?
Avea niste gesturi, niste glume, niste... nu stiu, nu puteam sa suport. Nu stia sa glumeasca, facea glumne proaste. Sau facea niste gesturi urate, care nu-mi placeau. Il evitam tot timpul. Cand era vorba sa mergem cativa baieti undeva si stiam ca merge si el, nu mai mergeam. Din cauza ca ma enervam daca mergeam cu dansul.

Dar in octombrie 2005, amprentele tale au fost gasite in casa lui. Iar mama lui a spus ca, in urma cu vreo patru zile, fusesei sa bei o cafea cu el.
Da, am fost. Atunci, in ziua aia, trebuia sa mergem toti baietii undeva, impreuna. Si, inainte sa plecam, am fost pe la dansul dimineata. Am baut o cafea, am fumat cateva tigari si, dupa asta, a venit tatal lui. Si dupa asta n-a mai mers cu noi, nu l-a mai lasat tatal lui.

El fuma in casa?
Da, tot timpul.

Si parintii il lasau?
Din cate stiam, mama lui stia ca fumeaza. Tatal lui nu stia.

Voiai sa ma rogi ceva… ce voiai sa-mi spui?
Am doua lucruri de solicitat: as vrea totusi testul poligraf si un test ginecologic.

Ginecologic?!
Nu stiu cum se numeste acuma la barbati… pentru virginitate as vrea totusi. Nu stiu daca mi s-ar aproba. Am inteles ca testul poligraf mi s-a aprobat, din cate am auzit.

Si ce vrei sa fii intrebat la testul poligraf?
Totul in legatura cu ce mi s-a adus la dosar si stiu ca nu este adevarat.

Ca ai violat…
Ca am violat-o. De batut. Ca am batut-o. Sau politia zice ca nu s-a aflat in locul acela de la inceput, din ziua…

Iar testul ala "ginecologic", ca sa se arate ca esti virgin vrei sa-l faci? Si ca nu…
Da!

Hai sa-ti spun altceva: poti sa violezi si sa ramai virgin.
Da, dar totusi dansa nu era o fata de 18 sau de 16 ani. Ma gandesc ca poate organele ei nu erau atat de dezvoltate. Asa gandesc eu… Ma gandesc ca totusi nu puteam sa raman virgin in continuare daca as fi violat-o.

Dar altceva i-ai facut?
Altceva… ceea ce scrie si in dosar, perversiuni sexuale.

Ce inseamna perversiuni sexuale?
Asta nu…

Am auzit atat de multe, haide zi…
Ati auzit don’soara, dar nu pot sa mai spun eu…

Deci, perversiuni ce inseamna?
Bine, acuma nu stiu daca s-ar numi perversiuni.

Zi-mi si io iti zic daca sunt sau nu. Si apoi iti mai spun ceva.
Nu stiu, n-as putea sa spun. E totusi… (rade)

Crede-ma ca am scris despre subiectele astea, incat nu ma sochezi cu absolut nimic. N-ai cum.
(tace)

I-ai atins hainele cu… (organul tau sexual)?
Nu, hainele nu. Pe dansa da, dar hainele…

Pe corp?
Da, dar nu in organele ei.

Gura?
Nu, deci, intre picioare, pur si simplu.

Dar fara actul sexual.
Fara.

Am inteles. Da, e un pic perversiune. Iar in acest timp ea era in viata. Ea traia, nu?
Da, traia.

Da, e perversiune. Dar indiferent ce i-ai facut, ca ai violat-o sau nu, tu vei fi condamnat pentru omor. Aici nu e ca in America…
Da, dar mie nu-mi convine… Nici afara, cat am fost in libertate, nici aici, cat sunt cercetat, sa fiu judecat pentru ceva ce n-am facut. Cand stiu ca nu am facut acel lucru si sunt contrazis… De asta ma si enervam afara de fiecare data. Ma enervam tot timpul cand ma contrazicea cineva. Daca spun adevarul si altcineva ma face, intr-un fel, sa spun dupa el. Trebuia ori sa plec din locul ala, sa nu mai stau de vorba, ori sa… nu stiu, sa ma descarc.

Dar stii acum ca pe haina fetitei a fost gasita o urma de sperma.
Da, mi-au zis.

Si cum iti explici asta?
Asta nu stiu. Foarte multa lume m-a intrebat care e a doua persoana.

Eu nu te intreb asta. Dar banuiesc ca ai fost si tu socat si ti-ai spus: "Bai, in ce am nimerit! Ca io n-am facut treaba asta!". Nu?
Nu stiu. Nu pot sa-mi explic ca au fost gasite… nu pot sa-i contrazic ca n-au fost gasite probe ADN sau… Ni s-a zis ca au fost luate cateva persoane si li s-a luat AND-ul, dar nu s-a gasit. Avocatul mi-a zis ca nici de la mine nu face parte. Acuma nu stiu…

Dar n-ai incercat sa-ti explici treaba asta cumva? Ca banuiesc ca ai atata timp acolo, incat sa te gandesti si sa ai si tu anumite pareri, nu? Fiecare se gandeste: "Mai, ce s-ar fi putut intampla?".
M-am gandit la inceput, dar totusi nu gasesc o solutie. O explicatie. Stau si ma gandesc ca… dar mi-a zis multa lume ca n-are cum sa fie asta… Si s-ar putea sa zic si io asa ceva. Mi-a trecut, fugitiv mi-a trecut ideea asta prin cap sa zic… sa fi fost altcineva inaintea mea. Sau sa fi fost fratele ei. Nu pot sa dau vina pe nimeni, nu pot sa zic nimic.

Dar fratele ei sa stii ca a trecut testul!
Asta stiu! Dar nu pot sa dau vina pe cineva sau sa zic ca a fost asa ceva inaintea mea. Nu stiu, nu pot sa-mi dau seama.

Dar in ziua aia e adevarat ca nu te-ai dus deloc la scoala?
Da.

De ce?
(tace)

Nu te simteai bine. Te durea capul.
Normal eu aveam de gand sa stau acasa. Sa stau cu cineva acasa. Dupa ce am iesit din casa, i-am zis lu’ tata ca ma duc la scoala…

Tatal tau apucase sa-ti spuna ca Larisa e singura in casa? Larisa venise acasa?
Nu.

Tatal tau la ce ora a plecat la serviciu?
La 1:00. 1:00 dupa-amiaza.

Deci ii descuiase Larisei usa?
Nu, deci tot timpul…

Stii ca dumnealui a ajutat-o?
Asta nu stiu.

Avea stricat butucul la usa, am inteles, si nu putea sa se descurce singura.
Nu stiu de asta. Ca tatal meu o fi descuiat usa. De incuiat stiam. Si eu chiar i-am incuiat-o de multe ori dimineata, cand pleca la scoala. Dar de descuiat nu stiu. Stiam ca poate sa o deschida si singura.

Bun, deci in ziua aia ai chiulit…
Da, m-am dus in spatele blocului cu "Magicianul".

Cu cine?
Un alt vecin de bloc de la parter. Am stat acolo cat am stat, nu mai stiu, stiu ca am fumat niste tigari. Si dupa asta, cand mi s-a parut mie ca e tata plecat de acasa, m-am intors inapoi, in fata blocului. Si am intrat in casa cu acea persoana.

Cat sa fi fost ceasul?
1 si un sfert, si douazeci, nu stiu daca ar fi fost mai mult. S-aveam de gand sa stau cu persoana aia in casa. Sa stau… Si, la un moment dat, la 2 fara zece, cam asa, stiu ca a plecat. S-a dus in oras la tatal lui.

De unde stii ca era 2:00 fara zece?
Ca in momentul in care mi-a trecut prin cap sa fac ceea ce am facut, m-am uitat la ceas. Inainte sa ma duc sa bat la usa. Mi-a venit ideea, m-am dus si am fumat o tigara. Dupa asta m-am intors si m-am dus la usa la dansa.

Ea mancase? Ajunsese pe la 12:00 acasa?
Nu stiu.

Era inca in hainele de scoala?
Nu, in hainele de casa.

Ai chemat-o la tine, spunandu-i ca o cheama mama ta… De ce era desculta si nu-si luase papucii?
Nu stiu. Posibil… nu stiu ce a gandit dansa de era desculta. Posibil sa se fi grabit. Ce-o fi zis, ca distanta e mica intre apartamente.

Ai chemat-o sa-i dea ceva mama ta?
Nu stiu. I-am zis ca o cheama mama. Si ea s-ar fi gandit ca poate nu sta mult. Si a venit desculta, n-a mai luat ceva in picioare sau…

Iti mai trecusera prin cap ganduri legate de ea?
Daca as mai fi avut asa ceva?

Da, numai cu gandul, stii… sa te intebi: "Bai, oare cum ar fi daca…". Cu Larisa.
A, daca as mai face? Nu inteleg bine.

Nu, daca inainte de ziua aia, te-ai mai gandit la treaba asta.
Asta a mai fost acum vreo cinci ani in urma. Patru-cinci ani in urma inainte de asta. Cu un alt baiat.

Dar eu te intrebam de Larisa.
Nu, de Larisa, nu.

Ti s-a pus pata in ziua aia.
Da, in ziua aia. Si chiar, nu stiu... dupa ce a plecat persoana aia din casa. Poate, daca nu pleca din casa si mai statea la mine, nu se intampla nimica. Sau daca ma duceam la scoala in ziua aia… nu se intampla nimic.

Dar de ce n-ai vrut sa te duci?
Nu stiu, vream sa raman acasa, sa stau acasa. Acuma nu… nici nu prea aveam chef sa ma duc la scoala, stiam ca aveam niste ore mai grele, trebuia sa fiu ascultat si nu-mi invatasem. S-am zis, pentru o nota proasta, mai bine sunt absent. Si nici nu prea aveam chef. Si-am ramas acasa. Dar nu cu gandul sa fac asta.

OK, deci nu a fost premeditare…
(rade)

Ti-ai facut lectiile acuma, stii ce inseamna premeditare…
(rade)

Probabil ca ai invatat asta de la cei din camera.
Da’ in camera nici nu am cu cine sa discut acolo despre niste subiecte mai serioase. Ce pot sa zic, acolo…

Faceti sport.
Sport si vorbim despre viitor. Ce-am face daca am fi afara... Ce sa facem cand o sa ajungem la penitenciar. Bine, vorbele astea… Sau vorbim despre trecut, despre momentul in care am facut noi fapta. Ca daca nu faceam fapta, in ziua de azi eram afara si eram plecati in alta tara si nu stiu ce… vorbe de-astea, sa treaca ziua.

Vise.
Da, mai visam si cateodata.

Bun, ai chemat-o pe Larisa la tine. Ai dus-o in camera ta?
Da.

Ai dezbracat-o?
Nu eu. N-am dezbracat-o eu.

Da’ cine?
Singura. Eu doar i-am zis ce vreau si dupa asta… Bine, n-a vrut. Prima data n-a vrut, dupa asta, dupa catva timp a fost de acord, cu conditia sa-i dau drumul dupa asta. S-o las in pace. Si-a dat dansa pantalonii jos.

Da’ tu ai amenintat-o?
Nu, sa o amenint pe dansa ca o bat sau ca o omor, nu!

Dar cum i-ai zis? "Larisa, dezbraca-te!"
I-am zis ceea ce vreau sa-i fac.

"Larisa, dezbraca-te, ca vreau sa te ating acolo jos." Cam asa?
Da, asemanator.

Si ea s-a executat. A zis: "OK, fac treaba asta, dar te rog apoi sa-mi dai drumul".
Bine, ca nu prea voia.

Si-atunci ce i-ai zis? Cum ai convins-o?
Genul cum ati zis dumneavoastra, nu pot sa…

OK. Dupa ce sa intamplat aceasta treaba… ai avut orgasm?
Nu.

Si atunci pentru ce? Ma rog, nu ma pricep.
Nu, deci…

E cu totul altceva si…
Nu stiu, pur si simplu, n-a durat mult. Un minut, e mult spus un minut. N-a durat mult sa…

Robert, ai vrut sa vezi cum e de curiozitate? Sau e singura cale de a te satisface sexual?
N-am inteles partea a doua…

Sau este singura cale care te satisface pe tine sexual. Sunt oameni care nu pot fi impliniti sexual decat daca se culca cu barbati. Sunt oameni care se culca cu copii…
Asa mi-a venit mie in momentul ala.

Si mie imi vine sa fac multe, dar nu le fac! Chiar daca ar fi asa, nu esti unic pe lumea asta…
Stiu, dar cum sa zic, totusi, daca m-ar fi satisfacut pe mine sexual copiii, n-as fi facut asta de doua ori in viata mea. O data acuma si acum patru-cinci ani. Poate as fi facut-o saptamanal sau zilnic.

Pai, da’ erai la inceput…
Da, da’ sa zic unul care i-ar fi placut sau ar fi fost satisfacut la maximum nu…

Si-atunci, daca nici macar nu-ti placea… Nu-ti placea?
Bineinteles ca nu-mi placea. Mai ales la copil mic.

×