x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special BOMBĂ! Dosarul Casei lui Băsescu din Mihăileanu A DISPĂRUT! Sesizare către Parchetul General

BOMBĂ! Dosarul Casei lui Băsescu din Mihăileanu A DISPĂRUT! Sesizare către Parchetul General

27 Iul 2012   •   13:41
BOMBĂ! Dosarul Casei lui Băsescu din Mihăileanu A DISPĂRUT! Sesizare către Parchetul General

Casa pe care primarul Basescu Traian a atribuit-o cetateanului Traian Basescu devine o bomba care explodeaza cu o zi inainte de referendumul pentru suspendare. Jurnalul National a solicitat Primariei Capitalei verificarea documentelor care au stat la baza repartizarii imobilului din Strada Mihaileanu nr. 2, existand multe suspiciuni legate de veridicitatea declaratiilor publice facute in acest caz cat si de temeinicia solutiei de neincepere a urmaririi penale, data de Parchetul General in anul 2005.

Primaria Generala a raspuns insa ca nu poate da curs solicitarii deoarece dosarul imobilului din Mihaileanu nr. 2 a disparut din arhiva!

Aceasta informatie intareste suspiciunile noastre deoarece in dosar trebuia sa se afle si cererea prin care Traian Basescu solicita repartizarea unui imobil dar si declaratia facuta sub puterea legii ca nu a detinut si nu detine un spatiu de locuit.

Or, surse din Primarie sustin ca aceste documente ar fi disparut atunci cand Basescu a plecat din functia de primar general la Cotroceni, in 2004. Adriean Videanu, care i-a succedat la Primarie, nu ar mai fi gasit aceste documente esentiale in dosarul imobilului iar Parchetul a dat NUP fara ele. Iata de ce SOLICITAM REDESCHIDEREA ACESTUI DOSAR DEOARECE DISPARITIA DOCUMENTELOR A FOST FACUTA PENTRU DISTRUGEREA UNOR PROBE.

Iata documentul bomba pe care l-am solicitat si care da lovitura de gratie lui Basescu Traian inainte de suspendarea prin referendum.
JURNALUL NATIONAL

×