x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Călători în lumea Kenzo

Călători în lumea Kenzo

de Loreta Popa    |    16 Noi 2008   •   00:00
Călători în lumea Kenzo

De multe ori în haosul cotidian vrem să resimţim senzaţiile unei zile pline de iubire şi pace. Ne gândim la o călătorie într-o lume de neatins, o lume a culorilor, a armoniei desăvârşite.



Kenzo Amour a fost creat în 2006 şi poartă semnătura companiei cu acelaşi nume, în spatele lui aflându-se nasurile lui Daphné Bugey şi Olivier Cresp. Este un parfum inspirat de strălucirea unei lumi căreia nu-i poţi rezista, cea a Asiei. Special creat pentru femeia echilibrată, senzuală, dulce, misterioasă. Cele mai frumoase miresme de pe pământ au colaborat la realizarea lui, precum floarea de cireş, lemnul de Thanaka, tămâia, ceaiul alb, orezul, vanilia. Tămâia, care prin ardere răspândea o aromă ce te copleşea, a avut un rol primordial şi în realizarea acestui parfum. O picătură de Kenzo Amour şi orice femeie se va simţi răsfăţată de parfumul senzual, vesel.

PERFECŢIUNE. A mirosi impecabil şi a lăsa celui care te cunoaşte o amprentă unică era modalitatea femeilor de a cuceri un bărbat, definitiv. În timp, acel bărbat i-ar fi uitat trupul, dar niciodată mirosul. De aceea fiecare femeie a încercat să caute un parfum care să o reprezinte şi să-i ofere acea şansă la perfecţiune. Kenzo Amour este ca o aventură de dragoste, în care te scufunzi lent ştiind ce va urma, sublima fericire. Kenzo Amour este un parfum plin de nuanţe. Conceptul artistic al acestui parfum este însoţit de o poveste strâns legată de imaginea şi mirosul acestuia. Călătoria unui cuplu în Asia, o călătorie plină de întâmplări neprevăzute şi zâmbete, senzaţii dulci şi culori calde. Pe parcursul călătoriei sunt însoţiţi de o pasăre, pasărea Kenzo, simbol al libertăţii îndrăgostiţilor, care se ştie, trăiesc într-o lume doar a lor, departe de mulţimea dezlănţuită.

CULORI. Conceptul abstract de pasăre îmbinat cu cel al siluetei feminine oferă o formă fluidă, plină de stil şi eleganţă sticlei de parfum. Interesantă şi novatoare ideea de a folosi culori diferite pentru cele trei forme ale sticlei, alb, oranj şi ciclam. Trei culori, un singur parfum. Unul delicat şi senzual cu arome lemnoase ce inspiră călătorii în locuri încântătoare, pline de culoare şi arome. Este suficient să închidem ochii şi suntem acolo. Ne folosim doar de magia unei picături de Kenzo Amour.
O călătorie a iubirii, frumoasă, calmă, dulce. O traversare a Asiei. O lumină aurie ce parcă se prelinge din flaconul viu colorat. Un parfum, asemeni unui jurnal de călătorie îmbogăţit de fiecare amintire aromată. Un parfum lemnos, oriental, feminin, recomandat pentru orice ocazie.

×
Subiecte în articol: special parfum kenzo kenzo amour