x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Donald Trump, un parfum al succesului

Donald Trump, un parfum al succesului

de Magda Cristina Ursache    |    27 Apr 2012   •   21:00
Donald Trump, un parfum al succesului

Daca cineva ar avea reteta succesului, fie ar vinde-o (si atunci ar exista mult mai multi oameni de succes), fie ar folosi-o numai in interes propriu (si ar ajunge cel mai important om de pe pamant). Din pacate, nu exista o combinatie exacta de elemente care sa se transforme intr-o licoare a succesului, ba nici macar un biet decoct cu aroma de prosperitate. Privind insa spre magnatii de succes ai lumii, nu poti sa nu te intrebi ce secrete ale alchimiei sa fi descoperit, pentru a ajunge unde sunt acum? Desigur, cei mai multi isi tin descoperirile secrete, unii dintre ei doar aruncand, din cand in cand, spre restul lumii cu... cuvinte, precum "munca", "incapatanare" sau "noroc".

Unul dintre acesti magnati insa a fost mai ingaduitor si a decis sa impartaseasca omenirii reteta succesului. Cine este el, poate va intrebati? Nimeni altul decat multimiliardarul Donald Trump. Din pacate, ceea ce ofera el nu este reteta succesului adevarat, ci doar reteta unui parfum creat anume pentru el si numit: "Succes".
Mogulul in imobiliare nu este la primul sau contact cu parfumeria. Exista deja un parfum care-i poarta numele si care a fost inspirat de compania sa si creat pentru a reda spiritul companiei. De aceasta data insa a hotarat sa se implice implice personal, "cedand" parfumului ceva din personalitatea sa si marturisindu-le maestrilor parfumeri care sunt preferintele sale, ce arome il atrag, ce mirosuri il fac sa se simta inspirat si sigur pe el.

Parfumul imbina arome iuti de ienupar si agrise, ghimbir, frunze de bambus si muscata, dar si arome de mosc, mesteacan si mirosuri ierbacee, toate intr-un amestec subtil si elegant. Trump spune ca noul sau parfum este cu siguranta unul "de purtat" la evenimente formale si ca "se asorteaza" cel mai bine cu camasi calcate la dunga, cravate sobre, costume elegante si butoni scumpi (de preferat chiar din linia de vestimentatie masculina care ii apartine).

Chiar si sticla in care se va comercializa parfumul transmite acelasi mesaj. Aceasta are un design de inspiratie arhitecturala ­ potrivit pentru un magnat al imobiliarelor ­, este patrata, simpla, cu un capac gri metalizat. "Este diferit de ambalajele obisnuite. L-am simtit foarte elegant, modern si cu un aspect care induce ideea de succes", a declarat Trump intr-o conferinta de presa, argumentand ca a simtit ca preferintele publicului din lumea sa – lumea oamenilor de succes (!!!) ­ se indreapta mai degraba catre acest tip de eleganta simpla decat spre opulenta.

Acum, daca acest parfum ne va transforma sau nu in oameni de succes, asta ramane de vazut! Dar macar ne vom imagina ca detinem un atuu... (Ma rog, barbatii care vor alege aceasta fragranta isi vor imagina asta – dar si femeile care vor avea alaturi un barbat parfumat cu "Succes", by Donald Trump).

×
Subiecte în articol: fun