x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ii asteptam saptamana viitoare

Ii asteptam saptamana viitoare

27 Mai 2005   •   00:00

Toata redactia Prima TV si-a asteptat aseara colegii greu incercati, in speranta ca ei ar putea trece pe la slujba. Numai directorul Dan Dumitru si Cristina Topescu au avut privilegiul sa-i vada de aproape.

  • de ALEX NEDEA
  • Directorul Departamentului de stiri de la Prima TV, Dan Dumitru, alaturi de colega sa, Cristina Topescu, s-au aflat la Palatul Cotroceni, unde si-au revazut colegii de redactie, dupa zilele de "carantina" petrecute in tara, dupa eliberare. Dupa ce "misiunea" de la Cotroceni s-a incheiat, cei doi s-au intors la redactie. Acolo, Dan a declarat ca ii asteapta pe Marie-Jeanne si pe Sorin sa vina la redactie de saptamana viitoare.

    ASCULTATORI. Intreaga echipa Prima TV spera ca amandoi sa apara ieri seara, montand la intrarea in sediul televiziunii o camera de filmat, in eventualitatea in care acestia ar fi venit direct la ei de la intalnirea de la Cotroceni. "Ma gandesc ca li s-a spus sa fie mai retinuti... Sa fie ascultatori macar acum, nu?! Au niste parinti care sigur ii vor numai pe ei acum. Am fi egoisti daca ne-am gandi la noi, ca ne e dor de ei si nu

    NE-AM GANDI LA LINISTEA LOR. Nici nu au nevoie de senzatii foarte tari acum", ne-a spus Cristina Topescu. Dan Dumitru s-a aratat chiar foarte intrigat de intrebarea jurnalistilor daca nu ar fi vrut "sa-i vada la un pahat de sampanie la redactie?", intreband retoric: "Voi credeti ca au venit aici de la un eveniment sportiv?".

    ×
    Subiecte în articol: eveniment