x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ingrijire - Vedete cu ... siluete

Ingrijire - Vedete cu ... siluete

de Roxana Roseti    |    21 Ian 2007   •   00:00
Ingrijire  -  Vedete cu ... siluete

Obrazul subtire cu terapii se tine. Concept stiintific al frumusetii, fidelitate, tehnologii performante. Plus cifra de peste 8.000 de clienti - majoritatea VIP-uri.

Obrazul subtire cu terapii se tine. Concept stiintific al frumusetii, fidelitate, tehnologii performante. Plus cifra de peste 8.000 de clienti - majoritatea VIP-uri.

Patru centre de slabit, infrumusetare si fitness, doua in Bucuresti si doua in Constanta. Zilele acestea a avut loc prima editie a "Silhouette Awards", un eveniment la care au fost prezenti atat "abonatii" cu vechime la serviciile centrelor, cat si cei noi.

Prezente. Gazda evenimentului a fost Lili Baaddi, general manager al centrelor, si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris, cu o experienta de 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii.

Dintre clientii vechi s-au remarcat Altetele lor Printesa Lia si Printul Paul, Elisabeta Lipa, Iuliana Marciuc, Adriana Trandafir, Stela Popescu, Silvia Dumitrescu si multi altii. Printre cei noi, Benone Sinulescu. Toti erau dornici sa vorbeasca despre... ultima afectiune, cum au remediat-o, si, de ce nu, si despre viata din afara terapiilor.

Tratamente. Mioara Mantale, prefectul Capitalei, si senatorul Norica Nicolai, cliente vechi, au lipsit. De ce? Ora la care se desfasura evenimentul coincidea cu cea a dezvaluirii "biletelului roz"!

Benone Sinulescu frecventeaza de doar doua saptamani centrul: "Nu stau bine cu circulatia periferica. Ar trebui sa fiu un pic mai serios, sa ma duc de mai multe ori la masaj." Notabil este faptul ca, pe tot parcursul evenimentului, cei peste 200 de invitati au fost tratati cu salate usoare, peste si apa plata. Nici nu se poate altfel cand este vorba despre silueta, infrumusetare si terapii.
×
Subiecte în articol: tentaţii