x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Gina Pistol e nostalgică după copilăria petrecută în curtea bunicilor: Mi-e dor de laptele fiert în ceaunul în care s-a făcut mămăliga”! De luni, o poți vedea prezentând “Chefi la cuțite”, la Antena 1

0
04 Sep 2016 - 17:51

Gina Pistol, una dintre cele mai atrăgătoare prezenta­toare din România, reintră luni în atenţia telespectatori­lor, odată cu debutul unui nou sezon al emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Vedeta ne-a oferit detalii din culisele show-ului culinar, ne-a povestit cum a evoluat de la reprezentaţiile din curtea casei bunicilor la platourile marilor televiziuni, dar şi ce relaţie are cu cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

 

Jurnalul Naţional: Ai plecat de jos şi ai ajuns sus. Cum ai reuşit?

Gina Pistol: Am visat mereu că locul meu este pe scenă. Am fost un copil ve­sel, deschis, simpatic. Obiș­nuiam să le cânt bunicilor, vecinilor de la țară. Aveam succes, eram aplaudată. Și... uite-mă acum pe scenă, în lumina reflectoarelor.

Ce le sfătuieşti pe tinere să facă pentru a răzbate în viaţă?

Nu pot să dau sfaturi. Oamenii sunt diferiți, expe­riențele trăite, de asemenea, învățăturile trase de pe urma lor, la fel, diferite. Este ca și cum ți-așspune o rețetă, însă tu folosești ingredientele pe care le ai, altele decât cele uti­lizate de mine. Ideea e să-ți dorești să înveți, să te cu­noști, să te autoeduci. Să știi ce vrei. Să visezi. Să nu lași pe nimeni să-ți spună ce este mai bine pentru tine. Doar tu știi ce este mai bine pen­tru tine. Cam asta am făcut eu. Însă, nu uita, mereu, să te respecți și să-l respecți pe cel de lângă tine!

Ce relaţie ai cu cei trei chefi? De cine eşti mai apropiată?

Pe cei trei chefi îi cu­nosc de ceva vreme. Chiar dacă sunt duri în competiție, mi-au fost simpatici din pri­ma. Iar după ce am ajuns să-i cunosc mai bine, vă spun că îmi sunt foarte, foarte dragi. Sunt oameni buni şi amu­zanți. Iar mie îmi place să am în jurul meu oameni buni. Asta mă face să cresc frumos.

Vă petreceţi şi timpul li­ber împreună sau vă vedeţi doar la locul de muncă?

Petrecem destul de mult timp împreună. De fapt, cu toată echipa de producție, cu concurenții. E o legătură frumoasă. Însă dintre cei trei chefi, doar Cătălin mai iese la un ceai dansant cu mine. Că-i burlac și are timp (când nu muncește ca nebunul).

Ţi-au făcut vreo farsă pe parcursul emisiunii? Tu le-ai făcut vreuna?

Aaaaaa, dar noi ne ținem de șotii mereu! De cele mai multe ori fac echipă cu Că­tălin. Îi soatem din sărite pe ceilalți chefi cu selfie-urile noastre. Însă, de cele mai multe ori, ne facem poze doar ca să-i enervăm pe ei.

Ce mâncăruri îţi plac cel mai mult?

Îmi place mâncarea de mazăre. Însă îmi este dor de bucatele pe care mi le făcea mamaia. Mâncarea de fa­sole sau de cartofi la ceaun, pe vatră. Laptele vărsat în ceaunul în care s-a fiert mă­măliga. Îmi este dor să mă­nânc din vase de lut pe masa mică și rotundă din lemn. Îi mulțumesc lui Dumnezeu tot timpul pentru copilăria petrecută la țară alături de bunici. Acea perioadă m-a făcut omul de azi.

Cât de des găteşti acasă?

Nu prea gătesc. O fac doar când invităm prieteni la masă. Dar zilnic fac salate şi mici gustări.

Eşti cusurgie când iei masa la restaurant? Simţi nevoia să-i transmiţi ceva bucătarului ca să-i iasă mâncarea mai gustoasă?

Nuuuuu! I-am respectat mereu pe cei din bucătărie, pentru că știu cât de mult muncesc ca să scoată o far­furie. Dacă nu este ceva cum trebuie, prefer s-o spun în­tr-o manieră frumoasă.

Ce mâncare îţi dă cele mai multe bătăi de cap?

Sarmalele! Pentru că nu am răbdare să le împachetez. După a zecea sarma, încep deja să mă plictisesc.

Te declari o pofticioasă.

Oooo, îmi place mânca­rea! Îmi este destul de greu să mă abțin sau să mă opresc doar la a gusta puțin din ceva. Fac parte din generația “dacă nu mănânci tot, nu ieși afară la joacă” și se pare că pe tiparul acesta am rămas blo­cată. Eu când mănânc, mă­nânc!

Care e atmosfera la filmări­le emisiu­nii?

Fil­măm destul de multe ore pe zi. În pauze, când stau de vorbă cu concurenții, aceștia îmi spun că nu se așteptau să fie atât de greu. Însă, de cele mai multe ori, glumim, facem poze, vorbim despre mâncare, nu au fost situații încordate sau far­furii aruncate.

Ţi se spune “Mitralieră”…

… Pentru că nu mă cheamă Neacșu, ca pe mama.

Îţi menţii declaraţia potri­vit căreia la anul vei deveni mămică?

Am declarat că am început să mă gândesc serios la acest lucru. N-am stabilit un termen.

Ai mai parcurge un drum gen El Camino? (n.r. Gina a mers în acest an circa 1.000 km pe jos, pe această cărare iniţiati­că) Ce ai învăţat din această experienţă de viaţă?

Da! Anul viitor așvrea să-l iau și pe fratele meu pe acest drum sau măcar pe prima parte din el. N-am învățat nimic nou legat de mine (cred că am ajuns să mă cunosc destul de bine), însă experiența aceasta mi-a re­amintit niște lucruri, mi-a oferit multe alte lucruri simple și fru­moase, m-a făcut să înțeleg care sunt valo­rile în care merită să crezi.

Cum decurge o zi din viaţa ta?

Mă trezesc pe la 6.00-6.30, pentru că îmi place să-mi încep ziua în ritmul meu. Îmi fac o ca- fea mare. Apoi urmează aranja- tul, duşul, spălatul părului, pentru că la fiecare filmare îmi pla­ce să merg cu părul curat. Pe la 8.00-8.30 plec spre platou. Le dau binețe colegilor, urmează glume, cântece, râsete. Machiaj, păr, îmbrăcat. Se dă REC. Și mai ter­minăm pe la 12.00 - 1.00 - 2.00 dimineața.

Citeşte mai multe despre:   gina pistol,   Chefi la cuțite,   antena 1,   interviu,   mamaliga

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Premii? Bătaie de joc? Ordin de ministru pentru acordarea de mulțumiri și felicitări

Premii? Bătaie de joc? Ordin de ministru pentru acordarea de mulțumiri și felicitări
Galerie Foto Într-un document oficial emis, în data de 13 octombrie, de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, se arată că succesul luptei polițiștilor de penitenciare în lupta cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2 rep...

Românul Tarek Nazer, doctorul lui Manchester United. A lăsat Anglia ca să lucreze în țară

Românul Tarek Nazer, doctorul lui Manchester United. A lăsat Anglia ca să lucreze în țară
Galerie Foto Dr. Tarek Nazer, chirurg ortoped, este președintele Asociației Europene de Artroscopie și Chirurgie Minim Invazivă. Trăiește în România de 30 de ani. Avea 5 ani când familia lui s-a mutat din Siria la...

Simulatoare auto de 800.000 de euro pentru selecția și recrutarea viitorilor agenți SPP

Simulatoare auto de 800.000 de euro pentru selecția și recrutarea viitorilor agenți SPP
Galerie Foto Serviciul de Protecție și Pază (SPP) a achiziționat două softuri informatice pentru testarea viitorilor agenți care urmează să păzească demnitarii în tehnici de condus a autovehiculelor instituției, dar și...

”Fără umor am fi ca orbii privind la curcubeu”

”Fără umor am fi ca orbii privind la curcubeu”
Galerie Foto Cu sânge de bănățean curgând prin vene, Erwin Lucian Bureriu le-a făcut pe toate: profesor, jurnalist și secretar de redacție, biliotecar, proprietar de librărie, muzician, grafician, dar mai ales poet și...

Căldura pusă la articulaţiile dureroase este o greşeală

Căldura pusă la articulaţiile dureroase este o greşeală
Există o polemică între reumatologi şi ortopezi, legat de când este bine să se implanteze o proteză în articulaţia suferindă: de la primele simptome, cum zic chirurgii ortopezi, sau mai târziu, după...

Alegerile din România dăunează grav planetei: 35 de milioane de buletine de vot, nefolosite!

Alegerile din România dăunează grav planetei: 35 de milioane de buletine de vot, nefolosite!
Galerie Foto Diferențe majore între numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale, pentru toate subcategoriile de alegeri care însumează alegerile pentru autoritățile publice locale și numărul...

După ce Mihai Chirica a devenit liberal, iluminatul public din Iași este modernizat de clienții de casă ai primăriei lui Boc

După ce Mihai Chirica a devenit liberal, iluminatul public din Iași este modernizat de clienții de casă ai primăriei lui Boc
Galerie Foto Nici nu s-a uscat bine tușul pe buletinele de vot de la alegerile locale care au avut loc în 27 septembrie, că proaspătul liberal, fost PSD-ist, Mihai Chirica, de la Iași, reales primar, a și atribuit un contact de...

Afaceri de pandemie. Ioana Băsescu și soțul Pricop intră pe piața transporturilor

Afaceri de pandemie. Ioana Băsescu și soțul Pricop intră pe piața transporturilor
Galerie Foto Fata cea mare a lui Traian Băsescu și-a cooptat, cu o lună înainte de alegerile locale, soțul în cadrul companiei de consultanță pe care o deține. Odată cu intrarea lui Radu Petru Pricop în această...

Manciu de la “Comunicarea Strategică”, “uns” consilier de stat la Cancelaria lui Orban, cu încălcarea legii

Manciu de la “Comunicarea Strategică”, “uns” consilier de stat la Cancelaria lui Orban, cu încălcarea legii
Galerie Foto Numit, prin semnătura lui Ludovic Orban și a Secretarului General al Guvernului Antonel Tănase, în funcția de consilier de stat, Eduard Andi Manciu, cel care conduce celebrul Grup de Comunicare Strategică, nu...

Conjunctivita nu doare, ci provoacă jenă şi mâncărimi

Conjunctivita nu doare, ci provoacă jenă şi mâncărimi
De multe ori observăm că unii oameni se plâng de ochi, aceştia par chinuiţi, se înroşesc, lăcrimează, au mâncărimi. Multă lume crede că se pricepe și îndeamnă cu sfaturi greşite pe cel cu ochii în...

Sistem de supraveghere video de 100.000 de euro, la sediul central al Ministerului Finanțelor

Sistem de supraveghere video de 100.000 de euro, la sediul central al Ministerului Finanțelor
Instituția condusă de Florin Cîțu a investit prețul unui apartament în București pentru achiziționarea unui sistem nou-nouț de supraveghere video, pe care urmează să-l monteze la sediul din Capitală al Centru...

Elena Stoica, Asociația Confecționerilor din România: „Măştile de Panciu, bune la Paris și la Londra, sunt ignorate la Bucureşti”

Elena Stoica, Asociația Confecționerilor din România: „Măştile de Panciu, bune la Paris și la Londra, sunt ignorate la Bucureşti”
Galerie Foto Producătorii de confecții trag un semnal de alarmă: mulți români dau banii pe chinezisme de proastă calitate sau pe cârpe frumos colorate cu care își acoperă nasul și gura, în loc de măşti făcute din...

Dosarul unei execuţii comandate politic, cu Dacian Cioloş în rol de paranormal. Telepatia: cea mai mare pagubă inexistentă, anchetată la SIIJ

Dosarul unei execuţii comandate politic, cu Dacian Cioloş în rol de paranormal. Telepatia: cea mai mare pagubă inexistentă, anchetată la SIIJ
Galerie Foto Documente explozive, aflate pe masa procurorilor Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), arată că, în contabilitatea Ministerului Agriculturii, în 2008, când Dacian Cioloș a decis să...

Infractorii sexuali, băgați în bazele de date ale Poliției de o firmă controlată de afaceristul Tiberiu Urdăreanu

Infractorii sexuali, băgați în bazele de date ale Poliției de o firmă controlată de afaceristul Tiberiu Urdăreanu
Galerie Foto Poliția Română a încheiat cu una dintre firmele înființate de grupul UTI, controlat de Tiberiu Urdăreanu, un contract de 1,3 milioane de euro, pentru realizarea unui registru special. Este vorba despre o...

Astmaticii nu trebuie să treacă repede de la cald la frig

Astmaticii nu trebuie să treacă repede de la cald la frig
Lumea îşi pune singură diagnosticul când e vorba de plămâni. Cum tuşeşte puţin, omul se autodiagnostichează: „Am pneumonie”. Dar şi cei cu astm ridică glasul când vine sezonul rece.Interviu cu profesor...
Serviciul de email marketing furnizat de