x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Iubirea secretă a lui Michael Jackson

Iubirea secretă a lui Michael Jackson

de Veronica Micu    |    02 Iul 2009   •   00:00
Iubirea secretă a lui Michael Jackson

Starul american a avut o relaţie secretă de lungă durată cu o femeie, iar, în timp, Michael a dezvoltat o anumită dependenţă de medicamente. Grav este că au existat doctori lipsiţi de scrupule, care i-au livrat aceste medicamente, a declarat bodyguard-ul artistului, Matt Fiddes.



Matt, prietenul cântăreţului şi bodyguard-ul acestuia din Anglia a  declarat pentru Sky News, că Michael  nu era homosexul, mărturisind că a întâlnit-o pe iubita secretă a megastarului, de mai multe ori, însă a refuzat să spună despre cine este vorba.

Exista cineva special în viaţa lui


"Nu voi spune cine este, dar cred că familia Jackson ştia că există cineva special în viaţa lui. O femeie pe care o adora şi cu care avea, ca oricare cuplu, şi bune şi rele. Nu este o celebritate. Nici pe departe. Şi cred că în aceste momente este distrusă", a declarat Matt.

"Nu ştiu exact de cât timp formau un cuplu. Dar ştiu că erau de ceva vreme. Depinde de ea dacă va dori să iasă în public şi să dezvăluie această informaţie", a mai spus prietenul lui Michael, care are 29 de ani şi conduce o reţea de şcoli de arte marţiale în Marea Britanie. Matt l-a întâlnit pe Jackson în urmă cu 10 ani, prin intermediul lui Uri Geller, un nume celebru în lumea celor pasionaţi de parapsihologie, ocultism şi psihotronică. Geller şi Michael Jackson erau foarte buni prieteni.

Matt şi Michael au devenit prieteni, primul începând să lucreze pentru artist ca bodyguard. A făcut-o timp de 10 de ani de zile, ori de câte ori Michael venea în Anglia. Un serviciu pentru care Matt nu i-a cerut niciodată bani.

Matt a mai declarat că, împreună cu Uri, a încercat să-l ţină departe de medicamente, însă medicii îl aprovizionau tot timpul. Tânărul îi mai acuză pe medici că îi taxau pe fanii care doreau să-l cunoască pe Michael, cerându-le mii de lire sterline. "Eu nu l-am văzut niciodată pe Michael luând sedative, dar ştiam că sunt acolo. Am confiscat multe pungi pline cu medicamente. La fel a făcut şi Uri", a mai spus Matt.

"Doctorii sunt mânjiţi cu sângele lui"

"Uri ţipa la Michael, insista să se oprească, dar era dat la o parte. I-a luat chiar şi echipamentul cu care i se administrau injecţiile, dar degeaba. Doctorul avea o influenţă foarte mare asupra lui Michael şi simţeam că toate eforturile noastre sunt în van. Din punctul meu de vedere, doctorii sunt mânjiţi cu sângele lui pe mâini, ei ştiu foarte bine ce au făcut. Erau oameni care puteau să-l ajute, însă nu au putut ajunge la el, iar la mijloc este vorba de foarte mulţi bani. Am încercat din răsputeri să-i înlăturăm pe aceşti doctori, însă nu am putut. Michael îşi nega dependenţa şi spunea că face ce vrea cu viaţa lui", a mai declarat tânărul.

"Era ca un copil"

Legat de acuzaţiile de pedofilie, care l-au urmărit pe Michael în ultimii ani de viaţă, Matt spune că sunt numai minciuni. Chiar el i-a trimis pe fii săi vitregi, cu Michael, în diverse excursii. "Era atât de naiv şi încrezător. Niciodată nu ne-am îndoit de el. Ştiam că este nevinovat şi că singurul motiv pentru care s-au iscat aceste scandaluri a fost legat doar de bani. Michael era un om tare iubitor şi tandru. Am întâlnit multe celebrităţi, cu aere de vedetă şi foarte crispaţi. Michael, în schimb, era delicat şi sensibil. Mult prea sensibil. Privea la televizor copiii din Africa şi începea să plângă. Ar fi vrut să plece în miezul nopţii să viziteze spitalele şi locurile unde există oameni săraci şi fără adăpost pentru a le da bani şi mâncare. Sper din tot sufletul că oamenii şi-l vor aminti pentru muzica şi talentul incredibil. El întotdeauna a compus muzică, a scris versuri. A trăit şi a respirat showbiz".

×
Subiecte în articol: special michael matt