x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Majordomul cu arome

Majordomul cu arome

de Magda Cristina Ursache    |    06 Apr 2012   •   21:00
Majordomul cu arome

De multe ori cand plecam in vacanta, la aeroport ne este confiscat unul dintre cele mai intime lucruri: parfumul. Sigur, sigur, e vina noastra ca am uitat regulile si nu l-am pus in geamantanul pentru cala! Dar totusi e o vina atat de mica! Ne place sa ne parfumam pana si-n ultima clipa, inainte de a urca in avion... Dar ce-i atat de rau in dorinta de a mirosi bine?

Ei bine, nu trebuie sa va mai temeti de vacante distruse pentru ca fragranta preferata nu a trecut de vama. Aflati ca daca destinatia dumneavoastra este America de Nord sau Arabia Saudita, atunci puteti foarte bine sa va lasati parfumul acasa si sa plecati linistiti. Si asta pentru ca un binecunoscut lant hotelier, Rosewood, a gasit o solutie pentru aceasta problema: un nou serviciu gratuit, disponibil 24 de ore, numit 'majordomul cu arome'.

Scopul principal al 'majordomului cu arome' este acela de a-i scoate pe clienti din rutina zilnica, oferindu-le o gama variata de arome cu care sa se joace si sa experimenteze. Clientii care raman la oricare dintre hotelurile lantului din America de Nord sau Arabia Saudita vor avea la dispozitie un majordom echipat cu o tava cu zece fragrante diferite, disponibile pentru testat sau cumparat. Serviciul este disponibil atat in ceea ce priveste parfumurile pentru doamne, cat si la cele pentru domni.

Majoritatea parfumurilor puse la dispozitia clientilor sunt fie dintre cele foarte cunoscute si apreciate – precum Chanel No. 5 sau Bulgari –, fie arome special alese pentru fiecare hotel, in functie de locatia acestuia. De exemplu, pentru turistii care aleg hotelul din New York, varietatea de zece fragrante va cuprinde Eau des Merveilles de la Hermes, in timp ce pe tava celor care se hotarasc sa ramana la hotelul din Dallas se va intalni Dhalia Noir de la Givenchy. Fiecare parfum a fost alese special pentru a evoca sufletul orasului in care veti fi oaspete pentru o vreme.

Desi gratuit, un astfel de serviciu este insa foarte scump daca... luam in considerare faptul ca trebuie sa mergi tocmai in America sau in Arabia pentru a beneficia de el, asa ca, pana va ajunge sa fie introdus in hoteluri din mai multe zone ale lumii, ramanem la vesnicele mostre gratuite din oricare hotel (acolo unde sunt!), asteptand ziua in care la usa camerei noastre va astepta cuminte un majordom cu manusi albe, o tava de argint si zece fragrante dintre cele mai placute.

×
Subiecte în articol: fun