x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Tatăl lui Michael Jackson: " Michael e mai mare ca niciodată acum!"

Tatăl lui Michael Jackson: " Michael e mai mare ca niciodată acum!"

de Mihaela Biliovschi    |    29 Iun 2009   •   00:00
Tatăl lui Michael Jackson: " Michael e mai mare ca niciodată acum!"
Sursa foto: PHIL McCARTEN/Reuters

Tatăl lui Micheal Jackson şi-a făcut apariţia în public şi a vorbit pentru prima dată despre moartea fiului său duminică, în timpul decernărilor premiilor BET Awards la L.A.



În timp ce milioane de fani din lumea întreagă celebrează viaţa artistului, familia Jackson a trimis o companie de transport să adune lucrurile lui Michael din casa pe care fiul lor o închiriase în LA. Joe Jackson, tatăl celui mai mare artist pop al tuturor timpurilor, şi-a adus purtătorul de cuvânt pentru a informa întreaga lume că doar el şi soţia sau au "autoritate asupra copiilor lui Michael". La finalul unui interviu acordat live CNN, Joe Jackson a ţinut morţiş să-şi facă reclamă companiei de înregistrări.

Joe Jackson, îmbrăcat în costum negru, cu ochelari de soare la ochi, cu pălărie pe cap, ghiuluri imense pe degete şi cercel la urechea stângă, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la decernarea premiilor BET Awards (Black Entertainment Television) în Los Angeles. Intervievat live de către reporterul CNN, Don Lemon, Jackson Senior a profitat de reflectoare pentru a-şi promova Casa de înregistrări: "Uite-l pe Marshall -a arătat Jackson către partenerul său de afaceri- el este Marshall şi am o declaraţie de făcut. E o declaraţie foarte bună aceasta. Marshall şi cu mine avem o Casă de înregistrări ... cum se cheamă? ..."

Jackson Senior a mai declarat reporterului CNN că atât el cât şi familia sa se simt bine şi că lucrurile merg mai departe. "Aş vrea ca lumea să-l fi apreciat la fel de mult înainte de moarte. Michael este mai mare ca niciodată acum!" Despre solicitarea unei a doua autopsii pe cadavrul fiului său, Joe Jackson l-a solicitat pe noul avocat al familiei, L. Londell McMillan, să vorbească: "Nu am discutat deocamdată cu doctorul şi nici nu ştiu nimic despre rezultatul primei autopsii în momentul acesta". McMillan a mai adăugat că aranjamentele pentru servicii funerare nu au fost finalizate încă dar că vor face o declaraţie publică imediat ce vor şti cu certitudine. Surse apropiate lui Michael Jackson au spus că dorinţa aceastuia era să fie înmormântat în "Neverland". Michael a plecat definitiv din "Neverland", proprietatea în valoare de zeci de milioane de dolari pe care o transformase într-o lume de poveste, în 2005, după ce a fost achitat în procesul ce i-a adus 12 ani de coşmar.

Joe Jackson s-a arătat destul de mânios la adresa doctorului care a fost martorul ultimelor clipe din viaţa fiului său. Toate probabilităţile indică, în acest moment, faptul că familia Jackson îl va da în judecată pe doctorul Conrad Murray.

Reacţiile fanilor au fost destul de acide ca urmare a interviului live acordat CNN de către Joe Jackson, pentru lipsa de compasiune la moartea fiului său. Acesta a fost acuzat de câteva ori, pentru prima dată în 1993, de abuz fizic şi psihic împotriva lui Michael Jackson pe când acesta din urmă era copil, membru în formaţia "Jackson 5". Într-unul din interviurile acordate celebrei Oprah, Michael a spus că uneori îi venea să vomite când îl vedea pe tatăl său, de frică. Mai târziu, Joe Jackson a recunoscut că-l mai altoia câteodată cu cureaua sau cu varga, dar că nu l-ar fi bătut niciodată.

×
Subiecte în articol: special michael jackson joe jackson