x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A absentat doar Walter Zenga

A absentat doar Walter Zenga

10 Ian 2005   •   00:00

Stelistii s-au reunit ieri la stadionul Ghencea fara antrenorul Walter Zenga, care a sosit pe seara in Romania. Ei le-au promis fanilor titlul in acest an si o figura frumoasa in fata Valenciei

CATALIN FAINISI

PAS ALERGATOR. Dica (stanga), Dorinel Munteanu si Radoi conduc pe Steaua in pregatirile pentru castigarea titlului
Proaspat reveniti din vacanta de iarna, jucatorii Stelei au pus osul la bataie inca din primele minute ale intaiului antrenament oficial din 2005. Au fost prezenti toti fotbalistii.

INCREZATORI. Indrumati de secundul Massimo Pedrazzini, care l-a inlocuit pe Walter Zenga, ajuns in Romania abia aseara, Radoi si colegii sai au manifestat optimism, desi gruparea din Ghencea nu a realizat inca nici un transfer in perioada de minimercato. "Am mancat si noi ca toti oamenii sarmalute, carne de porc si alte bunatati, dar am urmat un program de pregatire strict, indicat de Walter. Nu cred ca sunt probleme cu greutatea si ne vom putea pregati serios pentru apararea avantajului din clasament", a spus "veteranul" Dorinel Munteanu, caruia ii surade revenirea la echipa nationala. "Am vorbit cu Piturca pe aceasta tema, dar vreau sa lasam timpul sa decida daca voi juca din nou pentru Romania. Oricum, conducerea clubului este de acord sa jucam pe 9 februarie cu Slovacia", a adaugat "Munti", care considera ca Steaua porneste cu sanse egale in "dubla" din Cupa UEFA cu Valencia.

IL ASTEAPTA PE NICOLITA
Cel mai asteptat jucator la stadionul Ghencea a fost noua achizitie Banel Nicolita, care nu s-a prezentat la reunirea Stelei. El nu a fost prezent nici la reunirea de la "Poli" AEK Timisoara. Cum transferul jucatorului intampina probleme, el fiind stelist abia din vara, Nicolita se teme sa se intoarca si la Timisoara, unde a devenit "persona non grata". Presedintele Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca il asteapta pe fotbalist la antrenamente si ca spera sa se inteleaga si cu Toni Dobos pentru aducerea acestuia in Bucuresti. "Suntem in discutii cu ei si agream chiar schimburi de jucatori pentru a-l aduce aici cat mai curand. Ar fi pacat sa nu joace in retur la nici o echipa, fiindca e un jucator valoros. Oricum, cu sau fara Nicolita, speram sa celebram titlul in 2005", a spus "Meme", care nu se opune selectionarii stelistilor pentru meciul echipei nationale cu Slovacia, de pe 9 februarie, cand Steaua intalneste pe Inter Milano.

PEDRAZZINI SI VALENCIA
Antrenorul secund al "ros-albastrilor", Massimo Pedrazzini, a vorbit mai mult despre duelul cu Valencia, decat despre lupta pentru titlul de campioana a Romaniei. "Nu ne e frica de Valencia, fiindca nu avem nimic de pierdut. Am ajuns in primavara europeana pe merit si puteam intalni orice alta echipa puternica din Europa. Meciul incepe de la 0-0 si trebuie sa scoatem un rezultat pozitiv la Valencia, fiindca in Ghencea, cu ajutorul fanilor, putem invinge", a spus italianul.
×
Subiecte în articol: sport