x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A invatat sa zambeasca

A invatat sa zambeasca

28 Sep 2004   •   00:00

Victoria de duminica, impotriva lui Istanbulspor, scor 4-1, a readus buna dispozitie in sanul lui Galatasaray Istanbul. Astfel, Gica Hagi a reusit sa zambeasca dupa ce a fost criticat dur de presa turca la sfarsitul derby-ului cu Besiktas, in urma cu doua etape.

CATALIN FAINISI

LAUDE. Aceiasi ziaristi care l-au terfelit pe "Rege" atunci l-au ridicat in slavi in ziarele de luni. "Oare ce vor scrie acum cei care l-au criticat pe Hagi? Am urmarit, duminica seara, o echipa Galatasaray minunata. Bravo! Noi suntem un popor nerabdator, iar Galatasaray le-a raspuns pe teren celor care au criticat-o, oameni cu creierul cat al unei pasari si care pretind ca se pricep. Nu am mai vazut in ultimii ani o echipa Galatasaray care sa evolueze atat de ofensiv si sa aiba o organizare in joc atat de buna. Esti un tehnician valoros, Hagi! Felicitari!", a titrat cotidianul Star.

UNISON. Si celelalte ziare turcesti, cum ar fi Hurriyet, Milliyet, Sabah si Fanatik, au laudat cunostintele lui Hagi, despre care spun ca a recladit o echipa ce parea distrusa, aducand din nou evolutiile excelente pe "Ali Sami Yen". "Regele" a fost aclamat minute in sir de suporterii turci, care au regasit fericirea dupa cativa ani.

×
Subiecte în articol: sport