x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu este nemulţumit de oferta făcută de Fiorentina. AS Roma îl aşteaptă în Cetatea Eternă

Adrian Mutu este nemulţumit de oferta făcută de Fiorentina. AS Roma îl aşteaptă în Cetatea Eternă

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iul 2008   •   00:00
Adrian Mutu este nemulţumit de oferta făcută de Fiorentina. AS Roma îl aşteaptă în Cetatea Eternă

11:16 • Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentina, a declarat marţi seară la o televiziune locală  că Mutu este nemulţumit de noua ofertă salarială propusă de club pentru prelungirea contractului şi că nu ştie cum va evolua situaţia. Atacantul român este aşteptat la Roma pentruz a semna cu fosta echipa a lui Cristi Chivu.

Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentina, a declarat marţi seară la o televiziune locală  că Mutu este nemulţumit de noua ofertă salarială propusă de club pentru prelungirea contractului şi că nu ştie cum va evolua situaţia. Atacantul român este aşteptat la Roma pentruz a semna cu fosta echipa a lui Cristi Chivu.

 

NEMULŢUMIŢI DE MUTU!  Depre viitorul lui Mutu la gruparea toscană, Corvino a spus: "El analizează oferta. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că Adrian nu este fericit de ceea ce i-am propus noi, dar mai mult decît atît nu putem face". Adrian Mutu nu a vrut să comenteze oferta de la AS Roma şi a spus după antrenamentul de marţi a spus doar: "Viitorul? Întrebaţi-l pe Corvino". Presa italiană notează că o decizie finală poate să fie dată de patronul Fiorentinei, Diego Della Valle, care nu a fost mulţumit de pretenţiile atacantului român şi vrea să decidă cît mai repede dacă îl lasă pe Mutu să plece la AS Roma. Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a recunoscut marţi că a primit o ofertă oficială de la AS Roma pentru transferul lui Adrian Mutu şi că s-a întîlnit deja cu oficialii echipei. Nici Corvino nu a infirmat faptul că Mutu are toate şansele să ajungă pe „Olimpico" din Roma: „Eu joc mereu joc cu cărţile pe masă. Mutu m-a sunat de dimineaţă să-mi spună că îi este rău şi că nu mai poate veni, apoi mi-a spus că în cele din urmă va sosi în cantonament. Tot timpul am fost corect şi vreau să fiu şi acum. Am spus că nu am avut niciun contact cu AS Roma, dar acum situaţia este alta. M-au sunat ieri şi aşa cum se procedează în fotbal, ne-am întîlnit. Politica noastră este să păstrăm la echipă toţi jucătorii importanţi şi care sunt motivaţi. Dacă un jucător care nu mai este tînăr îmi spune că nu este fericit, nu o să-l ţin cu forţa. Restul situaţiei o cunoaşte toată lumea".


SUGESTIA LUI IL LUCE. Mircea Lucescu, fost tehnician la mai multe echipe din Italia, a declarat, pentru postul italian Radio Blu, că dacă Adrian Mutu se va transfera de la Fiorentina la AS Roma, nu îi va fi uşor să renunţe la statutul de lider şi să "convieţuiască" cu Francesco Totti: "În România presa scria că Mutu ar vrea să rămînă la Florenţa, aşa că mi se pare ciudată această schimbare. Dacă într-adevăr Mutu va pleca la Roma, pentru el va fi foarte greu, pentru că la Fiorentina este un lider incontestabil, în timp ce la Roma ar trebui să convieţuiască cu Totti, ceea ce nu este uşor". Presa italiană susţine că Fiorentina are deja mai multe variante pentru a-l înlocui pe Mutu, printre jucătorii vizaţi numărîndu-se Ibrahim Affelay (PSV Eindhoven), Lucas Podolski (Bayern Munchen), Di Natale (Udinese), Goran Pandev (Lazio Roma) şi Adriano (Inter Milano). Cotidianul Il Tempo a notat, miercuri, că Francesco Totti, căpitanul echipei AS Roma, l-a sunat zilnic pe Mutu în încercarea de a-l convinge să se transfere la echipa din capitala Italiei şi adaugă că pentru finalizarea transferului se aşteaptă doar aprobarea familiei Della Valle, proprietara clubului toscan. "Azi, la Florenţa, ar trebui să ajungă Andrea Della Valle care ar putea aproba încheierea afacerii sau să-l constrîngă pe Mutu să rămînă la Fiorentina", a scris publicaţia italiană.

           

 

×
Subiecte în articol: sport mutu fiorentina roma